Kihagyhatatlan filmek

Ezeket a filmeket ne hagyd ki!

Szerző: tpalee - 2019.07.02.

 

Tegnapi napon vettünk 5 tv sorozatot, melyeket egészen egyszerűen nem lehet kihagyni, így ma nézünk öt olyan filmet, melyet szerkesztőségünk megnézésre ajánl. Alapművek következnek a romantikus filmektől kezdve át a drámákig.  Egy nagyon elgondolkoztató lista következik!

Filmek, melyek kihagyhatatlanok

 

1, Esőember

 

4 Oscar díj és pluszban még négy jelölés. Korszakalkotó, zseniális zene. Mély mondanivaló. Ez lenne az Esőember. 

 

Egy valóban nehéz témát boncolgat a film. Charlie Babbit, akit Tom Cruise alakít, soha nem ápolt túlzottan jó viszonyt az apjával.  Az apa halála és a végrendelet felolvasása után kellett rádöbbennie, hogy 1: tulajdonképpen szinte semmit sem örökölt, 2: van egy bátyja, akit Raymondnak hívnak és intézetben él. Az egyébként autista és Savant-szindrómás férfi örökölte a vagyont, így Charlie azt találja ki, hogy megszerzi a testvére számára teljesen másodlagos vagyont, mint a férfi gyámja. Mint szinte az összes ilyen állapotban lévő embernek, Raymondnak is megvannak a maga berögzült szokásai, melyek a fiatalabb testvért az őrületbe kergetik. Az ő történetüket meséli el tehát a film, mely az első helyen szerepel a listákon. Ne hagyja ki, hiszen rengeteget lehet tanulni az emberi jellemről belőle!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket