Nem sok értelme van így a nagy összefogásnak

Ezek tényleg ki akarják provokálni a KIJÁRÁSI TILALMAT?

Szerző: István81 - 2020.03.26.

Egyszerűen csak a fejemet tudom fogni az emberi idiótaságon, amit drága honfitársaim csinálnak. Az, hogy egyes emberek ennyire tesznek a kormány által javasolt óvintézkedésekre, ez már felháborító. Úgy néz ki csak akkor fogják majd fel ezek a drága emberek, hogy ez igen is egy nagyon komoly dolog, amikor majd a sajtóban megjelenek a videók a korházban haldokló emberekről és a végtelenségig elfáradt szélmalom harcot vívó egészségügyi dolgozókról, ahogy ez az olaszoknál is történt.

Maradj otthon

Természetesen az öregekről és a fiatalokról van szó főleg. Az öregek, akiket mi védenénk, mert Ők a leg veszélyeztetebb korosztály és nem bezárni akarjuk Őket, hanem megmenteni. Belegondoltak egyáltalán, hogy milyen lehet úgy küzdeni élet és halál között, hogy mind ezt a szeretteik támogatása nélkül kell bevégezni. Idegen helyen, idegen emberek között számolni az utolsó perceket. Nem hiszem, hogy ebbe bárki is belegondolt. És a fiatalok, akik ugyan úgy összejárnak, bandáznak, azt hiszik, hogy ez valami bónusz tavaszi szünet. Mert, hát ők nem veszélyeztetetek, kis prüszköléssel megússzák az egészet. Igen, de pont ezért mert Ők sokáig tünetmentesek tudnak maradni, hordhatják szét legjobban a vírust. Ahhoz meg agytrösztnek kell lenni, hogy felfogják, hogy a gazdasági hatások, amiket még fel se tudunk mérni Őket is erősen fogja érinteni.

Tisztelet a kivételnek.


Egy magyar youtuber Osváth Zsolt kiment egy kicsit a pesti utcákon és parkokban, hogy megkérdezze az útba eső öregeket és fiatalokat, hogy mégis mit csinálnak odakint.


Mit keresnek az utcán az öregek?


Elég érdekes válaszokat adtak az idősek arra a kérdésre, hogy miért vannak az utcán. Volt aki felháborodott, hogy neki nem mondja meg senki, hogy mit csináljon. Volt aki még mindig azt mondta, hogy az egész vírus hazugság. Volt aki büszkeségből nem kér segítséget vásárlásban, csekk befizetésben stb. Nézd meg a videót!

 


Mit keresnek az utcán a fiatalok?


Itt is elég megdöbbentő válaszok születtek, főleg azok a legérthetetlenebbek, amikor egyetemisták, középiskolások válaszolnak. Pedig nekik aztán tényleg nincs kényszer, mint azoknak a szülőknek, akik nem tudnak otthonról dolgozni és muszáj eljárni. Felfoghatatlan, hogy ott a rengeteg kütyü, ami egész nap ki se esik a kezéből, százféle módon tarthatja a kapcsolatot a barátaival és még is nem bírják ki, hogy ne találkozzanak. Közben a szegény szülő meg mindent megtesz, hogy mint a bokorban osonó zerge jusson el a munka helyére és vissza. Kerülgeti embertársait nehogy Ő vigye be a családba a vírust. Erre a gyerek meg felelőtlenül bandázik a haverjaival az utcákon. Na ezek a válaszok még jobban kiverik a biztosítékot, mint az időseké. Nézd meg a videót!

 

Szóval számomra teljesen érthetetlen ezeknek az embereknek a hozzá állása, és sajnos szó szerint szemen köpik azokat, akik már két hete ki se mozdultak. Már előre félek, hogy mi lesz, ha megint bejön a jó idő, mert a fő kifogás most is ez volt, ki kell menni a napra. Szerintem meg abba kellene belegondolni, hogy a felelőtlenség miatt amikor majd nyáron is még tartani fog a kijárási tilalom, amit drága embertársaim kiharcoltak, és abálódunk a 40 fokban, lehet csak akkor esik le, hogy ja tényleg nem kellet volna kimenni tavasszal az első kis napsütésre az utcára, parkokba, közösségi helyekre. 


Ébredj Magyarország!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket