notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Maga a Sátán, egy népet kínoz rabszolgasorban, kutyákkal etette meg nagybátyját: Bemutatjuk Kim Dzsonngunt, Észak Kore diktátorát.

hirdetes

Maga a Sátán: bemutatjuk Kim Dzsonngunt, Észak-Korea diktátorát

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A szingapúri Straits Times a kínai állami hírügynökség értesüléseire alapozva azt írja, hogy Kim Dzsongun nagybátyjával nem kivégzőosztag, hanem egy csoport vérengző kutya végzett – írja a  Telegraph. 

Maga a Sátán, egy népet kínoz rabszolgasorban, kutyákkal etette meg nagybátyját: Bemutatjuk Kim Dzsonngunt, Észak Kore diktátorát.
Egy jelentés szerint Csang Szongtheket meztelenre vetkőztették, öt bizalmas emberével egy ketrecbe hajították, majd rájuk eresztettek 120, három napja kiéheztetett kutyát, akik mindenestül felfalták őket. A vérengzés állítólag egy óráig tartott, és Kim Dzsongun 300 állami vezetővel felügyelte.
 
Nos ez a hír már mindennek a teteje, de Kim Dzsongun gonoszságának szinte semmi nem szab határt.  Mi részegen esetleg verekszünk, azt is megbánjuk, de  Japán újságírók szerint Kim Dzsongun nagyon részegen, elrendelte nagybátyja két közeli munkatársának kivégzését – írja a The Telegraph. Ri Rjongha és Csang Szugil a diktátor nagybátyjának, Csang Szongthek a beosztottjai voltak: Ri a kormányzó munkáspárt adminisztratív osztályát vezette, Csang Szugil a helyettese volt. A volt a bűnük, hogy nem elég gyorsan reagáltak a hadsereg kérésére: egy szénexportáló céget kellett volna átadniuk a hadseregnek.
hirdetes

További képek

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Nyelv

Nyelv alatt egyrészt a szájban található izomköteget értjük. A nyelv felületén található... Tovább

Út

Az út szót leggyakrabban két vagy több pontot összekövető vonalra használják, amelyeken... Tovább

Tovább a lexikonra