Maga a Sátán, egy népet kínoz rabszolgasorban, kutyákkal etette meg nagybátyját: Bemutatjuk Kim Dzsonngunt, Észak Kore diktátorá

Maga a Sátán: bemutatjuk Kim Dzsonngunt, Észak-Korea diktátorát

Szerző: Dobi - 2016.12.21.

A szingapúri Straits Times a kínai állami hírügynökség értesüléseire alapozva azt írja, hogy Kim Dzsongun nagybátyjával nem kivégzőosztag, hanem egy csoport vérengző kutya végzett – írja a  Telegraph. 

Maga a Sátán, egy népet kínoz rabszolgasorban, kutyákkal etette meg nagybátyját: Bemutatjuk Kim Dzsonngunt, Észak Kore diktátorát.
Egy jelentés szerint Csang Szongtheket meztelenre vetkőztették, öt bizalmas emberével egy ketrecbe hajították, majd rájuk eresztettek 120, három napja kiéheztetett kutyát, akik mindenestül felfalták őket. A vérengzés állítólag egy óráig tartott, és Kim Dzsongun 300 állami vezetővel felügyelte.
 
Nos ez a hír már mindennek a teteje, de Kim Dzsongun gonoszságának szinte semmi nem szab határt.  Mi részegen esetleg verekszünk, azt is megbánjuk, de  Japán újságírók szerint Kim Dzsongun nagyon részegen, elrendelte nagybátyja két közeli munkatársának kivégzését – írja a The Telegraph. Ri Rjongha és Csang Szugil a diktátor nagybátyjának, Csang Szongthek a beosztottjai voltak: Ri a kormányzó munkáspárt adminisztratív osztályát vezette, Csang Szugil a helyettese volt. A volt a bűnük, hogy nem elég gyorsan reagáltak a hadsereg kérésére: egy szénexportáló céget kellett volna átadniuk a hadseregnek.
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket