Hibrid busz, ami átrepül szinte az autók és dugók felett! Kína megcsinálta!!

Ez a busz szinte átrepül az autók, dugók felett!

Szerző: vargazsanett - 2019.08.08.

4 hónappal ezelőtt még senki nem akarta elhinni, hogy lehetséges, de mára megcsinálták. Kína előállította azt a hibrid buszt, ami az utasokat szállítva szinte átrepül a dugók, autók felett!

Hibrid busz, ami átrepül szinte az autók és dugók felett! Kína megcsinálta!!

Ez a hibrid jármű úgy kerüli ki a forgalmi dugókat, hogy egyszerűen csak átsuhan az autók felett. Sokan nem hitték el, hogy lehetséges kivitelezni, majd a forgalomba állítani egy ilyen buszt, de Kína megmutatta, hogy ők erre is képesek. A TEb-nek nevezett busz (Transit Elevated Bus) nem csak, hogy megépült, de ráadásul augusztus másodikán már próbaútját is teljesítette, egy 300 méteres távot Qinhuangdaóban.

 

A miniatűr modelljét májusban mutatták be a fejlesztők egy nemzetközi technológiai kiállításon, és már akkor bizonygatták, hogy prototípusa elkészül augusztusra. Sokan nem hittek nekik, de ezt most bebizonyították. A metróhoz hasonlították a járművet, de olyan jóra sikerült, hogy attól jóval gazdaságosabb is az üzemeltetése.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket