notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Tudod miért írnak ki mostanában az ismerőseid hülyeségeket az üzenő falukra? Ne ess csapdába, elmondjuk!

hirdetes

Tudod miért írnak ki mostanában az ismerőseid hülyeségeket az üzenő falukra? Ne ess csapdába, elmondjuk!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Láttál már olyat, hogy valaki kiírja, Eldöntöttem, holnap lilára festem a hajam, vagy azt, hogy Lenyeltem egy katicabogarat! és hasonló értelmetlen dolgokat? Ne ess csapdába, ez átverés, elmondjuk, mi is ez! 

Tudod miért írnak ki mostanában az ismerőseid hülyeségeket az üzenő falukra? Ne ess csapdába, elmondjuk!
Ha kommenteled, vagy lájkolod ezt a posztot, akkor a következő üzenetet kapod attól aki ezt kiírta:
Ez egy játék, és akkor most te leszel egy másik áldozata. Hehe! Nem kellett volna kommentálni/ lájkolni az állapotom, HAHAHA! Ha beleestél a csapdába, részt kell venned a játékban! Az a személy, aki kedveli, vagy megjegyzéseket fűz a bejegyzésemhez, annak választania kell az alábbi mondatok közül és ki kell tennie a saját Facebook állapotának legalább 24 órára. A mondatok: 1. Én már 42 különböző kapcsolatban voltam. 2. Azt hiszem, szerelmes vagyok valakibe, mit tegyek? 3. Valaki felajánlott nekem egy állást prostituáltként, de bizonytalan vagyok. 4. Úgy döntöttem, hogy többé nem viselek fehérneműt. 5. Még mindig szeretem az exem. 6. Úgy döntöttem, hogy meleg /leszbikus leszek. 7. Terhes vagyok. 8. Gyereket akarok. 9.. Egy egér átfutott a lábamon. 10. Örökbe fogadok egy majmot. 11. A férjem / feleségem / szeretője talált új állást, Kínába költözünk. Megjegyzés: ne feledd, csak egyszer használható egy ilyen mondat. Nincs magyarázat, sem hozzászólás. Ha valaki kommentál, kedveli a státuszod, küldd el neki ezt az üzenetet. Meg kell csinálni, és kérlek, tartsd a titokban lássuk, mennyire vagy merész!
hirdetes
hirdetes
 
Mi nem szeretnénk ezt titokban tartani, ugyanis az ilyen játékok mögött mindig egy cég áll, akinek ez a vírus marketing kampánya, embereket kihasználva osztogattatják velük az üzenetet, majd egyszer csak leleplezik magukat, és azt mondják: mi álltunk mögötte, ugye milyen ügyesek vagyunk, mennyi ember játszott? Mi nem kívánunk ezzel senkit szolgálni…
 
Oszd meg inkább te is EZT a cikket, hadd tudja meg mindenki, mi ez az egész! 
 

Nem jó tréfa, káros spam!

Sokan gondolják, az ilyen kiírások csak játékok, semmi rossz nincs benne, nevessünk rajtuk. De talán ismeritek a juhászlegény és a farkas meséjét, aki unatkozott és farkast kiabált, mindenki kirohant megmenteni, majd amikor tényleg jött a farkas, és már senkit nem érdekelt a juhászlegény kiabálása, megették a farkasok… Nos, ez a „játék” is ilyen. A Facebook üzenő fal nem arra való, hogy másokat „megszívassunk”. Sokan írják, miért rontunk el egy játékot. Nem elrontunk, hanem segítünk sok embernek, akik azon mérgelődnek (és rengetegen vannak), hogy miért járatják velük a bolondját. NEM az a káros, hogy valamit leleplezünk, az, ha valaki a másikat idegesíti. Ha téged nem idegesített, ha te is játszottál, akkor te is inkább gondolkodj el magadon.  Sosem volt jó poén más kárán nevetni. Ez csak kárörvendés, és ezentúl is azonnal leleplezünk minden ilyen, mást szívatni igyekvő ugratást, ha nem is tetszik azoknak, aki máson szívesen nevetnek….
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Város

A város olyan közigazgatási egység, aminek jogilag meghatározott státusza van, általában... Tovább

Béka

A béka első sorban természetesen egy hidegvérű hüllőfajta, amely többnyire nedves, vizes... Tovább

Tovább a lexikonra