notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Kirakta gyerekét az autóból, aki sírva könyörgött ne hagyja ott

hirdetes

Kirakta az autóból gyerekét egy parkolóba ez az anya

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez az anyának nem mondható lény kirakta gyermekét az autóból egy parkolóban, aki visítva, sírva könyörgött neki, hogy ne hagyja ott. A szemtanúk videón  rögzítették az esetet! Anya az ilyen???

Kirakta gyerekét az autóból, aki sírva könyörgött ne hagyja ott

Egy brazil anyát azzal vádolnak, hogy bántalmazta az 5 éves gyerekét azáltal, hogy kirakta az autóból, majd továbbhajtott. Mindez egy parkolóban történt, és a figyelmes szemtanúk rögzítették is az esetet. Ha egy üvöltő gyereket látunk az utcán, egyből arra gondolunk, hogy milyen anya az, akinek ilyen gyereke van. Biztosan rosszul bánik vele, bántalmazta a szegény gyereket. Abba gondoltunk bele valaha, hogy miért kell üvöltsön egy gyerek úgy, mintha éppen ölnék, ha mondjuk nem veszik meg neki az ezredik játékot?

 

Sok estben a szülők mindent megtesznek a gyerekért (lehet pont ez a baj?), az pedig a fejükre nő. És ilyenkor jön egy drasztikus megoldás, mint, ahogy a videóban is láthatjuk. Amikor már az anyának elpattan az idegrendszere a hisztiző gyerektől, kirakja a parkolóban, és az még jobban üvölt. Szemtanúk szerint a gyerek könyörgött, és sírt, hogy bocsásson meg neki az anya, és ne hagyja ott egyedül, de az anya ezt nem vette figyelembe, és elhajtott. A felelőtlen anyát visszaéléssel vádolták, de ő azzal védelmezte magát, hogy nem tudta, hogy a gyerek nincs a hátsó ülésen, nem hallotta, hogy üvölt, mert hangosan szólt a rádió.

hirdetes

 

Következő oldalon megnézheted a videófelvételt, amit a szemtanúk rögzítettek!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Ipari takarítás

Az ipari termelésben elengedhetetlen a tiszta és szabályoknak megfelelő munkakörnyezet. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség Nők Világunk