Kirakta gyerekét az autóból, aki sírva könyörgött ne hagyja ott

Kirakta az autóból gyerekét egy parkolóba ez az anya

Szerző: vargazsanett - 2018.02.19.

Ez az anyának nem mondható lény kirakta gyermekét az autóból egy parkolóban, aki visítva, sírva könyörgött neki, hogy ne hagyja ott. A szemtanúk videón  rögzítették az esetet! Anya az ilyen???

Kirakta gyerekét az autóból, aki sírva könyörgött ne hagyja ott

Egy brazil anyát azzal vádolnak, hogy bántalmazta az 5 éves gyerekét azáltal, hogy kirakta az autóból, majd továbbhajtott. Mindez egy parkolóban történt, és a figyelmes szemtanúk rögzítették is az esetet. Ha egy üvöltő gyereket látunk az utcán, egyből arra gondolunk, hogy milyen anya az, akinek ilyen gyereke van. Biztosan rosszul bánik vele, bántalmazta a szegény gyereket. Abba gondoltunk bele valaha, hogy miért kell üvöltsön egy gyerek úgy, mintha éppen ölnék, ha mondjuk nem veszik meg neki az ezredik játékot?

 

Sok estben a szülők mindent megtesznek a gyerekért (lehet pont ez a baj?), az pedig a fejükre nő. És ilyenkor jön egy drasztikus megoldás, mint, ahogy a videóban is láthatjuk. Amikor már az anyának elpattan az idegrendszere a hisztiző gyerektől, kirakja a parkolóban, és az még jobban üvölt. Szemtanúk szerint a gyerek könyörgött, és sírt, hogy bocsásson meg neki az anya, és ne hagyja ott egyedül, de az anya ezt nem vette figyelembe, és elhajtott. A felelőtlen anyát visszaéléssel vádolták, de ő azzal védelmezte magát, hogy nem tudta, hogy a gyerek nincs a hátsó ülésen, nem hallotta, hogy üvölt, mert hangosan szólt a rádió.

 

Következő oldalon megnézheted a videófelvételt, amit a szemtanúk rögzítettek!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket