A brit királyi család, ahogyan még sosem láthattuk őket!

A brit királyi család förtelmes karácsonyi pulóverekben pózol – ezt látnod kell!

Szerző: kvothe - 2016.12.09.

Ha kíváncsi voltál, hogy hogyan mutathat a világ legelőkelőbb családja hétköznapi értelemben is szörnyű ruhákban, akkor most megmutatjuk!

A brit királyi család, ahogyan még sosem láthattuk őket!

Ahogy egyre közeledik a karácsony, mindenkit akarva-akaratlanul is beszippant az ünnepek szelleme, és ez alól a brit királyi család sem kivétel! II. Erzsébet királynő, Fülöp herceg, Vilmos, Kate és a közvetlen család többi tagja igazán átérzik a karácsonyi hangulatot, mint ahogy ezt a képen is láthatjuk.

 

Adunk egy pár percet, hogy átvizsgáld ezt a nem mindennapi fotót

 

Egyszerűen nem lehet nem megemlíteni Harry pingvines, vagy a királynő corgis felsőjét, amik igazából egész aranyosak, de ott van még a Vilmosherceg és Kate hercegné összevarrott borzalma is. Még a négy pembroke welsh corgi kutyus is ünnepi díszben pózol!

 

A képet a Madam Tussauds London panoptikumnak köszönhetjük, ahol is egy igazán különleges verziót készítettek a királyi családról. A Marie Tussaud által alapított viaszbáb-kiállítás mára már hálózattá nőtte ki magát, és a világ több országában is találhatunk kinevezett múzeumokat. Több hírességet is megformáztak már különböző híres, vagy vicces helyzetben is.

 

 

Habár igazán kínos körülmények között láthatjuk így a hihetetlenül élethű bábokat, a királyi család örömmel adott engedélyt a nevetséges kiállításra, ugyanis az egész egy jótékonysági rendezvény része, amelynek a célja a gyermekek támogatása!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket