A hősies kisfiú megmentette testvére életét!

Igazi szuperbaba: kétéves kisfiú mentette meg testvére életét!

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Ha nem látom, én sem hiszem el! Ez a kétéves kissrác bátran mentette meg testvére életét, amikor egy szekrény rádőlt! Elképesztő, amit csinált!

A hősies kisfiú megmentette testvére életét!

Egy szülő legnagyobb rémálma, hogy a gyermekével történik valami, amikor csak egy kis időre is magára hagyja. Szerencsére a testvérek dolga az, hogy vigyázzanak egymásra, de ez egy minimális önállóságot igényel, ami nem éppen várható el egy kisbabától.

 

Történetünk szereplői a Shoff-testvérek. Egy napon, amikor gondtalanul játszottak szobájukban, úgy döntöttek, hogy megpróbálják megmászni a kisszekrényt, ami a szoba sarkában található. Az eseményeket egy kamerával rögzítették, amit a gyerekek megfigyelésére szereltek fel a szobában.

 

A két gyermek veszélyes játékot játszott

 

Sajnos ez nagyon rossz ötlet volt: amit Brock bemászott az egyik fiókba, Bowdy a másik oldalon próbálkozott. A bajhoz több sem kellett. Míg Bowdynak sikerült kimásznia a bútor alól, testvérére teljesen rázuhant a szekrény.

 

A fiú először nem tudta, mitévő legyen

 

Bowdynak nem volt túl sok ideje – a szülők szemmel láthatóan nem siettek a segítségükre, bizonyára nem figyelték, hogy mi történik a gyerekekkel távollétük során. Lehet, hogy csak a ház egy másik részén tartózkodtak, és nem hallották a fiúkat.

 

A szerencsésebb fiú kis hezitálás után olyat tett, ami minden testvér számára egyértelmű, de nem egy kétévestől számítana rá az ember!

 

Megmutatjuk a videót és édesapjuk üzenetét a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket