Micsoda szuper autót kapott Kiss Gergely - egy valódi Ford Mustangot!

 

Kiss Gergely a legendás olimpiai bajnok Kemény-csapat tagjaként szerzett három olimpiai bajnoki, több világ- és európa-bajnoki címet, és nem mellesleg jogi doktor és sportedző is egyben – csak hogy biztosan ne tudjon unatkozni, és egyetlen szabad perce se legyen… 

 Igazi, élő példakép ő, ahogy a Ford PR-osa mondta a városligeti rendezvényen, ahol átadták Gergőnek a második Mustang kulcsát.

 

 

Az elsőt, egy 1965-ös legendát még a 2012-es olimpia után kapott kézhez, hisz már régóta vágyakozott utána, és tudvalevő az is, hogy gyermekkora óta vonzotta az amerikai kultúra és életérzés. Ezzel bizonyára nincsen egedül, azonban az is biztos, hogy a magyar virtus, a hazai ízek és a meghitt, magyaros környezet semmivel sem helyettesíthető.

 

 

Az új fekete Mustangot – amely papíron a Fordé marad, és Kiss Gergely majd mindig a legfrissebbet kapja használatra – ötliteres V8-as hajtja. Stílszerűen egy visszafogott arany dekorcsíkot kapott, melyen szerepel a pólós aláírása, és a 7-es szám is, ami Gergő szerencseszáma.

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket