Ezek szerint az emberek a klímaváltozás okozói

Ezt most jól megkaptuk – a klímaváltozást az emberek testhőmérséklete okozza!

Szerző: kvothe - 2017.04.04.

Rengeteg elmélet kering a klímaváltozásról és a globális felmelegedésről, de a legújabb indoklás az egész világot meglepte – ezek szerint az emberek teste miatt van az egész.

Ezek szerint az emberek a klímaváltozás okozói

A világ átalakulóban van, és ennek az átalakulásnak egyikünk sem szeretné megtapasztalni az eredményét.

 

A klímaváltozás és a globális felmelegedés problémája már évek óta a legfontosabb pontok között szerepelnek az egész bolygó feladatlistáján. Sokakat a számos tudományos bizonyíték sem győz meg arról, hogy a világ komoly változásokon meg keresztül. A bajok ott kezdődnek, amikor egy komoly hatalmi pozíciót elfoglaló ember is kidobja az ablakon a józan eszét.

 

 

Scott Wagner, az Egyesült Államok Pennsylvania államának republikánus szenátora egy igazán újszerű elmélettel állt elő a klímaváltozást illetően. Egy nemrégiben Harrisburgben megtartott beszéde során a következőt mondta:

 

Több ember van a Földön. Tudják, az embereknek meleg testük van.

 

Bizony, az Egyesült Államok egyik szenátora szerint az emberek testhőmérséklete okozza a klímaváltozást. Ez azonban nem az összes mondanivalója volt!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket