Ezt árulja el rólad és egészségedről a köldököd!

Mit árul el köldököd az egészségedről és személyiségedről?

Szerző: kvothe - 2020.03.26.

Nincs két egyforma köldök, de vannak olyan jellegzetességek, amik rengeteget elárulhatnak rólad és egészségedről! Most megtudhatod, rólad mit mesél a köldököd!

Ezt árulja el rólad és egészségedről a köldököd!

A köldök egy olyan testrész, amire a tisztálkodáson kívül nem igazán fordítunk sok figyelmet. Néhányan kimondottan problémásnak is érezhetik saját köldöküket. Ennek ellenére egy ezzel kapcsolatos kutatás talán teljesen megváltoztatja, ahogy az emberek erre a kevésbé népszerű, de annál különlegesebb testrészre tekintenek.

 

Bár minden embernek van köldöke, meglepő módon mégis mindenkinek másmilyen. Nemcsak egészségedről, de személyiségedről, vagy akár külsődről is árulkodhat. Az alábbiakban mindkét szempont alapján megvizsgáljuk a különböző köldöktípusokat!

 

A köldök típusai és az egészség kapcsolata

 

Kidudorodó

Teljesen hétköznapi dolog, ha a köldök egy kicsit kidudorodik. Azonban ha ez a szokásosnál jobban látszik, azt jelenti, hogy valami nehezet emeltél mostanában. Akár sérv kockázata is fennállhat.

 

Kis dudor

Akinek kicsit kidudorodik a köldöke, hajlamosabb az influenza vírus elkapására.

 

Befordult

Azok, akiknek beforduló köldökük van, gyakrabban szenvednek súlyproblémáktól és emésztési zavaroktól, például székrekedéstől.

 

Lássuk a többit a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket