Königsee: veszélyes csoda

Szép és veszélyes: Königsee

Szerző: tpalee - 2019.07.02.

 

Hallott már Németország legszebb taváról a Königseeről? Salzburgtól nem messze található és méltán nevezik az ország legszebb tavának.Közvetlenül az osztrák-német határon található és elmondható róla: olyat tesz, amit másik tó nem: több lábon áll. Hogy melyek ezek a lábak? Innen megtudhatja!

Gyönyör és veszély

 

Nyáron lehet benne fürdeni, igaz ezt nagyon szigorúan csak a part közvetlen közelében lehet megcsinálni.  Nagy az örvénylés benne, ezért csak nyáron (ez a hely klímája miatt- 602 méter magasan van a tó) érdemes benne a fürdőzés.Beszélgetve a helyiekkel, van egy két titkos eldugott hely, mely csak a felfedezésre vár.

 

 

Persze annak a tónak, mely deklaráltan a legtisztább vízzel rendelkezik és körbe pedig gyönyörű hegyláncok veszik körbe ezt a legmélyebb pontján 190 méter mély tavat, annak bizony vannak rejtett zugai.A hajókázás szinte egész évben nagyon népszerű, most, mikor decemberben mi magunk is megnéztük ezt a csodát, akkor is járt rajta 2 hajó.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket