180 méter magasról dobta be a kosárlabdát az új rekordtartó

Videón a legmagasabbról dobott kosárlabda világrekordja – még nézni is őrületes

Szerző: kvothe - 2016.11.27.

Szeretnél valami eszméletlenül menőt látni? Ezek a srácok felvették, ahogy egyikőjük 180 méter magasról talál bele egy hétköznapi kosárpalánkba. Az ész megáll!

180 méter magasról dobta be a kosárlabdát az új rekordtartó

Számtalan meghökkentő, szokatlan, vagy egész egyszerűen őrült világrekordról hallottunk már. A legérdekesebbek viszont minden bizonnyal a látványos emberi teljesítmények, amelyeknek az egész világ a csodájára jár.

 

Néha csak egyetlen tizedmásodpercen vagy milliméteren múlik, hogy bekerülünk-e a híres Guiness rekordkönyvbe, de ha sikerül, akkor joggal érezhetjük királynak magunkat.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:sutimartogato-vilagrekord{/cikk}

 

Ezt a jogot nyerték el a ’How Ridiculous’ (Milyen nevetséges) YouTube-csatorna üzemeltetői is, akik nemrégiben felállították a legmagasabbról sikeresen betaláló kosárlabdadobás rekordját. Az eseményt természetesen videóra rögzítették, hiszen bizonyíték kellett az elismerésre méltó teljesítményről.

 

A csoportból Derek Herron volt az a szerencsés, aki megdobta a rekordot, a reakciója pedig egyértelmű

 

Korábban is megdöntötték már a rekordot: 2015-ben 126,5 méter magasról sikerült kosarat dobniuk, amelyet később, 2016 májusában überelt a Dude Perfect nevű YouTube-feltöltő. A legújabb rekord 180 méter magasról történt!

 

De hogyan is néz ki egy 180 méteres kosárdobás? A következő oldalon megmutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket