Korlátlan sültkrumpli fogyasztás a Mekiben!

Korlátlan sültkrumpli fogyasztás a Mekiben!

Szerző: nelli9503 - 2017.12.30.

Nézd meg te is, hogy milyen újításokat vezetnek be a Mekiben! Hihetetlen, hogy mennyire megváltozik az étterem!

Korlátlan sültkrumpli fogyasztás a Mekiben!

 

Elképesztő újítások

 

Amerika nagyot újít a „mekizés” terén: teljesen új ötletekkel álltak elő egy hamarosan nyíló missouri-i étterem tulajdonosai.

A franchise-jogok tulajdonosai Chris és Kari Harbiger júliusban nyitják meg a legújabb éttermüket, ami a jövőt mutatja be a gyorséttermek világában. A család 6 éttermet vezet az USA-ban.

Ez az 1,6 millió dolláros beruházás az egyik legkülönlegesebb Meki lesz, hiszen érintőkijelzőn lehet kiválasztani majd, hogy mit is szeretnél enni.

 

A gépek nem váltják le az embereket 

 

Szerencsére a gépen nem váltják le a dolgozókat, hiszen az sajtóinformációk szerint 85 új munkaerőt fognak foglalkoztatni. A megrendelt ételeket a dolgozók fogják kivinni az asztalokon, mint egy rendes étteremben.

 

Korlátlan mennyiség sültkrumpliból

 

Ezeken a szuper dolgokon kívül azonban a legnagyobb meglepetést a sültkrumplik okozzák, hiszen ez lesz az első hely, ahol korlátlan mennyiségben fogyaszthatod ezt a közkedvelt ételt. Ti örülnétek neki, ha nálunk is bevezetnék? 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket