Milyen személyiségre utal a körömrágás?

Te is rágod a körmödet? Akkor ezt el kell olvasnod!

Szerző: kvothe - 2017.03.05.

Mint kiderült, van valami a körömrágó emberekben, ami valójában mindegyikőjükre jellemző! Most eláruljuk, hogy mi is az!

Milyen személyiségre utal a körömrágás?

Ha egy nagyobb társaságba keveredsz, akkor biztosan látsz majd olyan embereket, akik hajlamosak a körömrágásra. Egyesek nyilvános helyeken sem zavartatják magukat, míg másoknak csak a körmük állapota árulkodik erről a szokásukról.

 

Az orvosok már rég óta próbálják megfejteni a körömrágás rejtélyét. Mi okozhatja? Miért csinálják olyan sokan? Rendkívül gyakori szokásról van szó, amit teljesen természetesnek fogadtunk el. Legtöbbször már fel sem tűnik, hogy valaki ezt csinálja körülöttünk.

 

 

Persze ismerjük néhány hátrányát, hiszen nem egészséges a körmünk alatt összegyűlt szennyeződést a szánkba venni. Az esztétikai következményekről nem is beszélve. Mégis számtalan ember rendszeresen rágcsálja a körmeit.

 

Montrealban a szakértők rájöttek valamire, ami talán segíthet megfejteni a körömrágás rejtélyét. Találtak egy közös jellemzőt, ami minden ilyen emberben megvan!

 

Folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket