Kozák Danuta első lett az Olimpián

Kozák Danuta olimpiai bajnok!

Szerző: bohacs - 2016.08.18.

Hatalmas verseny volt, de Kozák Danuta megvédte olimpiai bajnoki címét és ismét az ő nyakába akasztották az aranyérmet! Nézzük, mi történt eddig a mai napon! 

Olimpia bajnok Kozák Danuta

 

Hufnágel Tibor és Ceiner Benjámin

A férfi K-2 1000 méteres döntővel kezdődött a mai nap, melyen Hufnágel Tibor és Ceiner Benjámin révén a magyarok is képviselték magukat. A magyar hajó az utolsó előtti, hetedik helyen futott be, mindenesetre jár a gratuláció, ugyanis hatalmas teljesítményt jelentett már az is, hogy eljutottak az A-döntőbe!

 

Hajdu Jonatán

A férfi K-2 200 méter után következett a férfi C-1 200 méter B-döntője, ahol Hajdu Jonatán is érdekelt volt. Hajdu Jonatán fantasztikusan kezdte a versenyt, folyamatosan az élen volt, végül azonban mindössze 51 ezreddel lemaradva a második helyen végzet. Így összességében Hajdu Jonatán a 10. helyett szerezte meg ebben a versenyszámban, jár a gratuláció!

 

Tótka Sándor és Molnár Péter

Tótka Sándor és Molnér Péter révén a magyarok képviseltették magukat a férfi K-2 200 méteres döntőjében is. A verseny előtt mindenki nagyon boldog lett volna bármilyen éremtől, ugyanis hihetetlenül erős mezőny vágott neki a számnak. A spanyolok viszonylag simán megnyerték a versenyt, a magyar páros az előkelő negyedik helyen végzett. Gratulálunk nekik!

 

Kozák Danuta

Kozák Danuta címvédésre készült, ugyanis legutóbb a londoni Olimpián sikerült megnyernie az olimpiai aranyérmet. Az utolsó kajakos versenyszám ma a női K-1 500 méteres döntő volt. A 29 éves magyar lány fantasztikus verseny után, végig vezetve nyerte meg idén is az olimpiai aranyérmet. Hatalmas gratuláció, szép volt Danuta!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket