Rendezvényszervezés klasszikusan elegáns módra!

Központban a klasszikus elegancia!

Szerző: Bbarbi - 2017.01.24.

 

Budapesten egyre kevesebb rendezvényhelyszín törekszik arra, hogy a klasszikus elegancia jegyében vonultassa fel eseményeit. Akad azonban még olyan helyszín, ahol a klasszikus szépségű környezet kerül a középpontba, ami egyedi és színvonalas külsőt ad a programoknak. Ha Te is ilyen helyre vágysz, mindenképp meg kell ismerned a Festetics Palota nyújtotta lehetőségeket!

Klasszikusan elegáns rendezvények

 

Milyen funkciókkal rendelkezik jelenleg a Festetics Palota?

 

A palota mára már két funkciót is betölt: remek rendezvényhelyszínként, valamint egyetemi oktatóhelyként is szolgál. Az épület fenntartói különleges arculatot szeretnének kialakítani itt, amiben nagy hangsúlyt fektetnek a tudományos és kulturális események lebonyolítására.

 

A Festetics Palota négy különböző terme közül mindenki talál a rendezvény stílusának megfelelőt, ahol koncertek, bálok, esküvők, lebonyolítása klasszikus elegancia közepette történik, s a különleges díszítésű termek csak még tovább emelik az est színvonalát.

 

A hely különlegessége továbbá, hogy a történelmi helyszínek egyenként és összenyitva is igénybe vehetők.

 

A rendezvények szempontjából nagyon fontos, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen, ami itt is érvényesül, ráadásul, aki autóval érkezik, az is könnyedén le tud parkolni.

 

Rendezvényed legalább olyan emlékezetes marad majd, mint amilyen pompában telik minden perce!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket