Krausz Gábor és Mikes Anna végre hivatalosan bejelentették, hogy együtt vannak

Krausz Gábor és Mikes Anna végre nyilvánosságra hozták kapcsolatukat

Szerző: NA - 2024.01.05.

Csütörtökön a Dancing with the Stars rajongói végleg megkapták azt a választ, amire már hetek óta kíváncsiak voltak: Krausz Gábor, a sztárszakács és táncos partnere, Mikes Anna hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat. Az egykori táncverseny nem csak a tánctudásukról szólt, hanem az érzéseikről is, amit mostanra felvállaltak. krausz gábor újra szerelmes

Krausz Gábor újra szerelmes, Tóth Gabi tudott róla

Az elmúlt hetekben folyamatosan a páros körül keringő pletykák és találgatások alapján már sokan sejtették, hogy a munkakapcsolat vagy barátság mögött több is rejlik. A Dancing with the Stars zsűrije is gyakran kitért a háttérbe, próbálva kideríteni, vajon Krausz és Mikes között valóban szerelem van-e. Most már tudjuk, a válasz igen! Az Instagramon osztották meg a következő storyt:

Krausz Gábor Instagramon jelentette be: egy párt alkotnak Mikes Annával

Az NLC megkeresésére Tóth Gabi, a sztárséf korábbi felesége is reagált, és elmondta, hogy számára nem volt meglepetés, hogy Gábor és Anna végre nyilvánosságra hozták kapcsolatukat.
"Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel" – mondta az énekesnő.

Tóth Gabi nem csak elfogadó, de nagyon örül a páros boldogságának is. "Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen ezt már személyesen is elmondtam" - tette hozzá. Sőt, a jó viszonyt bizonyítja, hogy már négyesben találkoztak, és Krausz Gáborral közös gyerekük is részt vett egy különleges, dupla randin.Az új év új lehetőségeket hoz a friss párnak, akik karácsony előtt hivatalosan is elváltak egymástól, és most minden energiájukat az új kapcsolatuk építésére fordíthatják. Rajongóik izgatottan várják, hogy milyen kulináris és táncos összefonódásokat hoznak még el nekik a következő hónapok!

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket