Kulcsár Edina 600.000 Forintos babakocsival akasztja ki a kommentelők az Instagramon

Kulcsár Edina 600.000 Forintos babakocsival villog az Instagramon

Szerző: NA - 2023.05.10.

Kulcsár Edina nap mint nap posztol valamit, amibe az internet népe előszeretettel köt bele. Most éppen a 600.000 Forint értékű arany színű babakocsijukkal dicsekedett az Instagramon, hiszen a napokban várható, hogy megszületik a kisbabájuk rapper kedvesével, G.w.M-mel. 

Kulcsár Edina imád nagyzolni

Kulcsár Edina azóta a média középpontjában van, amióta elvált volt férjétől Csutitól és összejött az akkor még sokaknak ismeretlen számító rapper fiúval, G.w.M-mel azaz Vagra Márkkal. A pár sok botrányba keveredett azóta: rengeteget nagyzolnak a különféle világmárkás ruháikkal, autóikkal. Az már csak hab volt a tortán, hogy friss kapcsolatuk ellenére Edina terhes lett majd össze is házasodtak. A baba hamarosan várható, a babakocsija már meg is van: potom 600.000 Forint értékű babakocsira esett a választásuk. A képet ITT tudod megnézni a kicsit sem olcsó járgányról. 

Kulcsár Edinát szétszedik a kommentelők

A kicsit sem kedves kommentelők szétszedik Edinát a babakocsis poszt alatt.
 
"De izléstelen egy család vagytok."

"Elég nagy stílusváltason mentél keresztül így hirtelen. Inkább le sem írom, mihez hasonlít ez a babakocsi. Az oké, hogy ízlásek es pofonok, de ez a stílus nagyon távol állt tőled, Márk előtt nem láttunk ilyeneket az oldaladon..."

"Mindenböl a legdrágábbat. Mintha az olcsóbb nem tudná ugyanazt, dehát ő Kulcsár Edina..."
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket