Kulcsár Edina lánykérés: A rapper GWM megkérte Kulcsár Edina kezét, nézd meg milyen luxus körülményben történt Kulcsár Edina lán

A rapper GWM megkérte Kulcsár Edina kezét, nézd meg milyen luxus körülményben

Szerző: mprof - 2022.12.22.

Kulcsár Edina a volt szépségkirálynő, influencer szinte minden nap képes az újságok címlapjára kerülni, most éppen azzal, hogy új rapper szerelme megkérte a kezét.

Kulcsár Edina eljegyzése

Kulcsár Edina és GWM

Kulcsár Edina még év elején jelentette be, kapcsolata véget ért, válik. Sokakat meglepett a kétgyermekes édesanya bejelentése, hiszen a külvilágnak egyáltalán nem ezt kommunikálta, nem festett ilyen tragikus képet a házasságáról. Bár ezen a ponton fontos megjegyezni, hogy bizony nem minden igaz, ami a Social Media felületeken van. Még nagyobb meglepetésként robbant a hír, hogy máris új párja van. Pár hónap alatt talán mindenkinek sikerült feldolgoznia, amikor újabb bejelentés következett: babát várnak. És karácsony előtt is robbantottak még egy bombát a Porsche ügy után, megtörtént, amire a rajongók vártak, GWM megkérte Kulcsár Edina, az ex szépségkirálynő kezét.

 

Kulcsár Edina és GWM

Már-már botrányosnak mondható a szépségkirálynő és a rapper kapcsolata, sokan kérik őket, de sokan támogatják is őket. Megosztó ez a kapcsolat, vannak rajongók, akik szerint nagyon kisimultak lettek a friss szerelmesek egymás mellett, mások szerint egyáltalán nem illenek össze, megint mások szerint pedig Kulcsár Edina teljesen átalakult. Szerintünk ezt bízzuk rájuk, ez az ő dolguk, nincsen értelme nagyon beleszólni. Luxusban ünnepelték a lánykérést is, ami Kulcsán Edina Instagram történetében 24 óráig nézhettek meg ITT.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket