Kulcsár Edina babát vár új rapper szerelmétől, visszalép a TV2 showjából, reagált Csuti is

Kulcsár Edina babát vár új rapper szerelmétől, visszalép a TV2 showjából, reagált Csuti is

Szerző: noemivida - 2022.08.23.

Kulcsár Edina életében egymást érik váratlan fordulatok, de erre azt hiszem egyik rajongó sem volt igazán felkészülve, annak ellenére, hogy korábbi képei alatt folytak a találgatások a közösségi média felületein. 

Kulcsár Edina terhes 2022

Kulcsár Edina babát vár új szerelmétől

Az egész internetet, médiát, sztárvilágot feje tetejére álította a hír még január elején: Kulcsár Edina és Csuti Instagramon boldognak tűnő kapcsolatának vége, válik a sztárpár. Hiába, nem minden úgy van a valóságban, mint az interneten… Még nagyobb atombombaként érte a hír az internet népét, hogy szinte ugyanebben a pillanatban a modell be is mutatta új szerelmét, a művésznevén G.w.M.-ként ismert Varga Márkot. Nem jósoltak nekik sok időt a rajongók, de aztán még is úgy tűnik hogy boldogok, olyannyira, hogy a modell várandós a Blikk tudomása szerint.

Visszalép a Dancing with the Stars műsortól?

Még csak nemrég jelentette be Kulcsár Edina hivatalos Instagram oldalán, hogy ősztől neki is lehet szurkolni a TV2 nagyszabású táncos műsorában, a Dancing with the Starsban. Sokan meg is jegyezték a képe alatt, hogy kicsit el van hízva (bár szerintünke z nagyon nem helyén való, hiszen nagyon is csinos, ahogyan azt ti is láthatjátok), többen írták, hogy biztosan terhes. Ahogyan mi emlékezünk, az előző terhességénél is hasonló volt e helyzet, a „hízása” miatt kellett bejelentenie, ismét babát vár, tehát annyira mégsem meglepő a helyzet, csak ugye a táncos műsorral nem tudtuk összefüggésbe hozni, aztán mégis… A hírek szerint éppen egy táncpróbán lett rosszul, fordult orvoshoz, és derült fény a dolgokra, emiatt pedig szereplését is lemondja, bár még hivatalos bejelentést nem tett róla egyik fél sem. 

 

Hogyan reagált Csuti?

Csutit szintén a Blikk kereste meg, aki így reagált: „Nem nyilatkozom.” Az üzletember egyébként boldog kapcsolatban él új szerelmével. Valószínűleg őt is váratlanul érte a hír.
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket