Kulcsár Edina klippjéhez a dalt G.w.M. írta és pontosan arról szól, amit Edina akkor érzett, mikor Csutival szakított

Megjelent Kulcsár Edina új klipje, a dalszöveget újdonsült szerelme írta

Szerző: simflow - 2022.01.24.

A dalt G.w.M. írta és pontosan arról szól, amit Edina akkor érzett, mikor Csutival szakított.

Megjelent Kulcsár Edina klipje

Január közepe óta Kulcsár Edina neve szinte minden nap megjelenik a sajtóban valami újdonsággal, mióta Csutival bejelentették, hogy elválnak. Nem sokkal ez után jelentette be, hogy összejött G.w.M.-mel, a rapperrel, akivel a zene hozta őket össze. Most ennek a szerelemmé alakult munkakapcsolat eredményének lehetünk a szemtanúi, ugyanis megjelent Kulcsár Edina és G.w.M. közös klippje.

A dal szövegét G.w.M. írta


A dalszöveget a rapper írta, és Kulcsár Edina elmondása szerint pontosan arról szól, ahogyan ő érezte magát a dal keletkezésekor – a klipben a szakításról és annak feldolgozásáról énekel. A dal egyszerre melankolikus és intenzív, a dallamtapadás pedig garantált. Mindemellé pedig Edina az új klipjében is gyönyörű, vérbeli nő. Vajon ez a klip és az új kapcsolat a szépségkirálynő zenei karrierjének is még nagyobb löketet ad?

 

Eddig soha meg nem tapasztalt szerelem van köztük


Edina korábban közösségi oldalán elmondta, hogy a Csutival való szakításuk oka nem egy harmadik fél volt, az pedig, hogy Varga Márkkal egymásra találtak egy szerencsés véletlen, valóságos csoda volt, és olyan szerelmet tapasztalt meg a rapper mellett, amiről azt sem gondolta volna, hogy létezik. Ha G.w.M. ennyire empátiával átitatottan és pontosan tudta megírni Edina gondolatait, akkor valóban igazán különleges lehet a kapcsolatuk, nem gondoljátok? 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket