Különleges börtönök a nagyvilágból

A világ legkülönlegesebb börtönei

Szerző: tpalee - 2019.07.02.

 

Az ember fél az ismeretlentől. Ez ugye alaptézis. Ilyen a börtönök világa is. Aki persze becsületes életet él, annak nincs mitől tartania. Soha nem kell majd szembesülnie a benti lét szabályaival.Hihetetlenül érdekes, de mindentől függetlenül elképesztően érdekes a börtönökkel, fegyintézetekkel foglalkozó sorozatok, ismeretterjesztő filmek. Most egy kicsit körbejárjuk ezt a világot jobban!

Különleges börtönök

 

Talán azért is, mert az emberek amellett, hogy félnek, amellett kíváncsiak is a más dolgokra. Az olyanokra, melyeket normál esetben nem láthatnak.Az alábbiakban bemutatunk olyan börtönöket, melyek különlegesnek számítanak a Földön.

 

San Pedro börtön - Bolívia

 

Börtön, ami már szinte szanatóriumként üzemel? Úgy látszik, van ilyen is. Sőt, ezt lehet még fokozni: a rabok fizetnek érte, hogy ide kerülhessenek.Ez a hely dél-Amerikában van, ahol a börtönkörülmények finoman fogalmazva sem megfelelőek. Rengeteg zaklatás, erőszak, lázadás…Itt azonban még őrök sincsenek a falakon beül. Ellenben az elítélteket meglátogathatja a családjuk, sőt a gyerekeik játszhatnak velük. 

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket