Különleges drónokat mutatunk, melyekkel Te is expert drónozó lehetsz egy szemvillanás alatt!

Különleges drónok, amikkel a repülés gyerekjáték!

Szerző: TB - 2018.11.02.

A drónozás világa egyre többeket vonz, ami nem is csoda, hiszen a drónok megjelenése egy nagy lépés a technikai fejlődés során, és még mindig végtelen lehetőséget tartogat magában. Kipróbáltunk jó néhány drónt, és megosztjuk tapasztalatainkat, hogy mely drónokkal a legkönnyebb a repülés! Olvass tovább, és fedezd fel velünk a repülés világának titkait!

Különleges drónok, amikkel a repülés számodra is különleges élmény lehet!

A drónozás valóban egyre népszerűbb, és egyre többen fektetnek bele a sokszor nem túl olcsó darabokba. Az ár érték arányban jó drónokat vadászni kell a piacon, hiszen egyre több gyártó szeretne szakítani egy kicsit a drónpiacból. A nagy választék, és a kevés tapasztalat sokszor rossz döntésre sarkall, ezért sokan esnek abba a hibába, hogy nem a tevékenységüknek, tapasztalatuknak megfelelő drónt választják a piacról. Kicsit utánanéztünk, a drónoknak, és elég hamar kiderült számunkra, hogy ha valaki egy megbízható, könnyen irányítható drónt szeretne, akkor mindenképpen a DJI ház táján kell keresgélnie. A DJI drónok minőségi anyagokból, jól átgondolt és kifejlesztett technológiával készültek, így garantálják a minőséget. Szinte minden árkategóriában kaphatók drónok a DJI-nál, most megmutatjuk melyiket érdemes megvásárolnod, ha valóban élvezni szeretnéd a repülést.

 


DJI Mavic 2 Pro 


A legújabb DJI drón az eddigi legjobb kialakítású drón továbbfejlesztése. Olyan hiánypótló funkciókat kapott, és annyit fejlődtek a már meglévő funkciók, hogy szinte összehasonlíthatatlan az első szériával. A profizmust ötvözik a könnyed felhasználással, így egy kevésbé profi is biztonságosan, könnyedén tudja irányítani a drónt a levegőben. A repülés közbeni filmezés az egyik nagy előnye a dórnoknak, hiszen új perspektívába helyezi ez a látásmód a tájat. A legújabb DJI Mavic 2 Pro drónt valóban profi filmezésre tervezték, ezért egy Hasselblad kamerával rendelkezik, ami még rossz fényviszonyok között is képes színes, és éles felvételeket készíteni. Ha felkeltette az érdeklődésedet KATTITNTS IDE!

 


DJI Tello


A Tello drónt kifejezetten a repülés világával ismerkedőknek szánták, így rendkívül baráti áron próbálhatók ki a DJI főn funkciói. A kis Tello drónt leginkább szelfi drón néven hirdették, és arra valóban tökéletes. Profi felvételeket azonban ne várjunk tőle, hiszen egyelőre csak 720p-ben képes rögzíteni a levegőben. Mindenkinek ajánljuk ezt a kis drónt azoknak is akik csak játszani szeretnének, de azoknak is akik mielőtt beruháznak egy nagyobbra kipróbálnák a repülés élményét. 

 

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket