Élvezd a drónozást hazánk egyedülálló tájain

Hazánk legszebb drón reptető helyei!

Szerző: TB - 2019.03.04.

Szerencsére a drónozás már hazánkban is kezd egyre jobban elterjedi. Azért kifejezetten jó, mert így egyre több mesés drón fotóval, és videóval örvendeztetnek meg a pilóták nap mint nap, melyek olyan helyeken készültek amiket felülről eddig még soha nem láthattunk. Megmutatjuk itthon hova érdemes elrepülni kis drónotokkal ha csodás felvételekkel szeretnétek lenyűgözni mindenkit a magasból!

Különleges drónozós helyek hazánkban, melyeket meg kell nézned a magasból

A drónozást aki kipróbálta már egyszer nem tudja nem szeretni. Ez a perspektíva olyan különleges színben mutatja meg a környezetet, hogy egyszerűen képtelenség elszakadni ha már egyszer saját szemünkkel láthattuk. Ráadásul a mai drónok többsége már 4K minőségben képes képet rögzíteni, így szuper minőségben örökíthetjük meg a magasban látottakat. A nehézséget leginkább a megfelelő helyszín megtalálása jelenti, főleg ha a drónzásra vonatkozó hazai szabályokat is be szeretnénk tartani. A legújabb DJI drón, a DJI Mavic 2 Zoom szerencsére egy olyan különleges funkcióval rendelkezik, melynek segítségével akár messzebbről is könnyedén készíthetünk csodás közeli felvételeket, így könnyít kicsit a helyszín választáson. Azonban ha nem biztosra szeretnénk menni, érdemes az alábbi 5 helyszín egyikét választani. Itt garantáltan elképesztő felvételeket lehet készíteni a magasban. Ha a DJI Mavic 2 Zoom drón felkeltette érdeklődésedet KATTINTS IDE!

 

Balaton

Elcsépeltnek tűnhet éppen a Balatonnal kezdeni a sort, hiszen a Balaton a földről is lenyűgöző látvánnyal kápráztatja el a nyaralókat, és a turistákat. Éppen ezért a magasból is elképesztő és kihagyhatatlan élmény, amire nincs is jobb bizonyíték mint a nagy mennyiségben készült drónfotó és videó ami az interneten elérhető mindenki számára. Sok drón pilóta kreativitását tette már próbára, de őszintén mind egytől egyig szuper lett a végeredményt tekintve. Ráadásul a tó partjánál legyünk bárhol nem fogunk a magaslati látványban csalódni, így a nyaralás során kihagyhatatlan egy repülés hazánk legnagyobb tava felett. 

 

Mátra

A Mátra egésze tartogathat felfedezetlen természeti kincseket, melyek csak egy kedves drónozóra várnak. Sokan szeretnek kikapcsolódni, így nincs is jobb mint egy nyugodt mátrai hétvégét egybekötni egy kis repüléssel. Galyatető, és a Kékes is jól mutat egy drón fotón, vagy videón, de az igazi szépségek az erdő mentén rejtőznek. Nagy előnye ennek a területnek, hogy nem veszélyeztetünk embereket, és a különböző wi-fi-k és hálózatok sem zavarhatnak bele a repülésbe. Egy kis piknikkel egybe kötött drónozás kiváló program, ráadásul a 24-es út mentén bárhol megállva elkészíthetjük életünk legjobb drón videóját. A téma adott, már csak egy drónra vár!

 

A cikk folytatásáért lapozz a követező oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket