Youtube feliratkozás
 

Élvezd a drónozást hazánk egyedülálló tájain

hirdetes

Hazánk legszebb drón reptető helyei!

Bella

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szerencsére a drónozás már hazánkban is kezd egyre jobban elterjedi. Azért kifejezetten jó, mert így egyre több mesés drón fotóval, és videóval örvendeztetnek meg a pilóták nap mint nap, melyek olyan helyeken készültek amiket felülről eddig még soha nem láthattunk. Megmutatjuk itthon hova érdemes elrepülni kis drónotokkal ha csodás felvételekkel szeretnétek lenyűgözni mindenkit a magasból!

Különleges drónozós helyek hazánkban, melyeket meg kell nézned a magasból

A drónozást aki kipróbálta már egyszer nem tudja nem szeretni. Ez a perspektíva olyan különleges színben mutatja meg a környezetet, hogy egyszerűen képtelenség elszakadni ha már egyszer saját szemünkkel láthattuk. Ráadásul a mai drónok többsége már 4K minőségben képes képet rögzíteni, így szuper minőségben örökíthetjük meg a magasban látottakat. A nehézséget leginkább a megfelelő helyszín megtalálása jelenti, főleg ha a drónzásra vonatkozó hazai szabályokat is be szeretnénk tartani. A legújabb DJI drón, a DJI Mavic 2 Zoom szerencsére egy olyan különleges funkcióval rendelkezik, melynek segítségével akár messzebbről is könnyedén készíthetünk csodás közeli felvételeket, így könnyít kicsit a helyszín választáson. Azonban ha nem biztosra szeretnénk menni, érdemes az alábbi 5 helyszín egyikét választani. Itt garantáltan elképesztő felvételeket lehet készíteni a magasban. Ha a DJI Mavic 2 Zoom drón felkeltette érdeklődésedet KATTINTS IDE!

hirdetes

 

Balaton

Elcsépeltnek tűnhet éppen a Balatonnal kezdeni a sort, hiszen a Balaton a földről is lenyűgöző látvánnyal kápráztatja el a nyaralókat, és a turistákat. Éppen ezért a magasból is elképesztő és kihagyhatatlan élmény, amire nincs is jobb bizonyíték mint a nagy mennyiségben készült drónfotó és videó ami az interneten elérhető mindenki számára. Sok drón pilóta kreativitását tette már próbára, de őszintén mind egytől egyig szuper lett a végeredményt tekintve. Ráadásul a tó partjánál legyünk bárhol nem fogunk a magaslati látványban csalódni, így a nyaralás során kihagyhatatlan egy repülés hazánk legnagyobb tava felett. 

 

Mátra

A Mátra egésze tartogathat felfedezetlen természeti kincseket, melyek csak egy kedves drónozóra várnak. Sokan szeretnek kikapcsolódni, így nincs is jobb mint egy nyugodt mátrai hétvégét egybekötni egy kis repüléssel. Galyatető, és a Kékes is jól mutat egy drón fotón, vagy videón, de az igazi szépségek az erdő mentén rejtőznek. Nagy előnye ennek a területnek, hogy nem veszélyeztetünk embereket, és a különböző wi-fi-k és hálózatok sem zavarhatnak bele a repülésbe. Egy kis piknikkel egybe kötött drónozás kiváló program, ráadásul a 24-es út mentén bárhol megállva elkészíthetjük életünk legjobb drón videóját. A téma adott, már csak egy drónra vár!

 

A Balaton kihagyhatatlan élményeket tartogat

A cikk folytatásáért lapozz a követező oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Lenyűgöző technika

Szótár

Újság

Az újság első sorban egy kézzel fogható, papírból készülő médium, amely segítségével... Tovább

Vízpart apartman

Aki tartózkodott már huzamosabb ideig vízparton, az tudja, hogy egy vízparti apartman milyen... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes