Ferencvárosi gála a kupamérkőzésen

Igazi kupahangulat az arénában

Szerző: bohacs0010 - 2015.02.08.

A szurkolók már alig várták, hogy elkezdődjön a Fradim kézilabdás lányainak igazi menetelése a rangos Európa Kupa sorozatban. Fülsüketítő hangorkán, a jól ismert rigmusok már jóval a kezdő sípszó előtt betöltötték az Elek Gyula Aréna minden zugát.

Ferencvárosi gálamérkőzés

Aztán diszkrét taps fogadta a vendégcsapat, a Bergen hölgyeit is. Az rögtön szembetűnő volt, hogy többségük szembetűnően fiatal, szinte ifi korú kézilabdázó.

 

 

Aztán jöttek a kedvencek és minden egyes bemutatásnál dübörgött a vastaps. Akkor pedig még senki nem gondolta, hogy olyan sima lesz a siker, mint amilyenre végül is sikeredett az első menet.

 

 

De ne szaladjunk ennyire előre. Az oda-vissza mérkőzés a továbbjutásért két napon belül dől el, s mindkét meccs a népligetben került megrendezésre. / A cikk a második mérkőzés előtt íródott, tehát annak eredménye itt nem szerepel. / A vendégek sejthettek valamit az erőviszonyokról, mert feladták a pályaválasztói jogot.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket