Ezt csinálja kutyád, mikor egyedül van otthon

Így hiányzol a kutyádnak, mikor egyedül hagyod otthon! (Videó)

Szerző: kvothe - 2020.04.14.

El sem tudnád képzelni, hogy mennyire hiányzol négylábú kedvencednek, mikor otthon hagyod! A videóban látható kutyus reakciója minden elárul arról, hogy mennyire fontosak vagyunk nekik!

Ezt csinálja kutyád, mikor egyedül van otthon

Gondolkodtál már azon, hogy mit tesz a kutyád, mikor otthon hagyod őt? Biztos nem kezdi el megnézni a Jackie Chan DVD-idet, és nem is készíti el a vacsorát, mire megérkezel.

 

De ha este hazatérve otthonodat abban az állapotban találod, amiben otthagytad – tehát a blöki nem kapta szét a cipőket, és a kanapé is tiszta – akkor vajon mit csinálhatott egész nap? Főleg, ha ő az egyetlen kutya otthon.

 

De akkor még is mit csinálnak a kutyák egész nap otthon? Egy YouTuber, aki ’Mike the Intern’ néven fut úgy döntött, hogy kideríti négylábú barátja hétköznapi rutinját. Azonban nem számított ezekre a részletekre!

 

{cikk}ferfibarlang.hu:kutya-viselkedes-jelentese{/cikk}

 

Miután egyik ismerőse vásárolt egy akciókamerát, felhelyezték a kutya nyakörvére, hogy az eb szemszögéből láthassák a világot, majd magára hagyták az állatot.

 

A szívszorító videó a következő oldalon látható!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket