Kutya a képen

Sikerül megtalálnod, hogy hová bújt a kutya a képen?

Szerző: vargazsanett - 2018.10.18.

Ez a képes feladvány egyáltalán nem könnyű. Nem sokan voltak eddig, akik meg tudták fejteni, de ha jó megfigyelőképességgel rendelkezel és kreatív vagy, akkor ki tudod találni hová bújt a kutya a képen!

Kutya a képen

Ez egy nem könnyű teszt, viszont, ha jól koncentrálsz, és rendelkezel kellő kreativitással, akkor meg tudod fejteni! Ha szoktál hasonló feladványokat oldani, akkor nem vagy olyan nehéz helyzetben, hiszen akkor már edzve van a szemed és az agyad. A teszt lényege, hogy találd meg a kavicsos parton rejtőző kutyát 30 másodperc alatt! Indítsd el a stoppert a telefonodon, vagy csak kezdd el, mikor a szobai óra másodperc mutatója tizenkettőhöz ér. Vegyél egy mély lélegzetet és koncentrálj a képre!

 

Mivel a kutyus egész jól el van rejtve a fotón, ha akarod, kezdd el újra a 30 másodpercet. Ha van türelmed, akkor tegyél még pár próbát. De ha már elveszítetted a türelmedet, nem találtad meg és szeretnéd tudni, hogy hol van, akkor lapozz a következő oldalra, ott megmutatjuk. De előbb nézd jól meg a lenti képet:

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket