Beteg kutyája kísérte az oltárhoz a menyasszonyt

Ez a kutya megjelent gazdája esküvőjén, és mindenki elsírta magát!

Szerző: kvothe - 2017.04.16.

A kutya az ember legjobb barátja, amelyet nap, mint nap bizonyít, amikor kedvencünk farkát csóválva örül hazatérésünknek. Ez a kutyus azonban már annak is örülne, ha négy lábon várhatná gazdáját.

Beteg kutyája kísérte az oltárhoz a menyasszonyt

Szerencsére mára már egyre kevesebb helyen divat a kutyákat otthon megkötve tartani, és ahol tehetik, a házban tartják kedvencünket, vagy legalább is szabad bejárást kapnak oda. A kutya az ember legőszintébb és önzetlenebb társa, azonban sajnos négylábú barátaink nem élnek annyi ideig, mint mi.

 

Charlie Bear egy fekete labrador-keverék volt, büszke gazdája pedig Kelly O’Connell. Charliet 12 hetes korában fogadta be a nő, miután meglátta egy állatmenhelyen, állatorvosi gyakorlata közben. A kutyust egy bevásárlókocsiban hagyták magára még kölyökként ez üzlet közelében, de szerencséjére, Kelly rátalált. Elmondása szerint pedig nem is tervezett kutyát befogadni.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:kutya-es-kisfiu{/cikk}

 

„19 éves voltam, a szüleimnél laktam, szóval a legrosszabb döntés lett volna ilyen helyzetben kutyát szerezni.” – mondta a gazdi, majd hozzátette, hogy soha egy percre nem bánta meg a döntést.

 

Charlie-nál súlyos agydaganatot állapítottak meg miután idén áprilisban rohamot kapott egy séta közben. Az első esetett több másik is követte, az állatorvos pedig nem sok jót jósolt a szegény kutyusnak.

 

Nézd meg, hogyan zajlott a világ egyik legmeghatóbb esküvője!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket