Lamborghini Gallardo utódja, a Huracán!

Lamborghini Gallardo utódja, a Huracán!

Szerző: mprof - 2016.11.06.

Aki a múlt héten kiszivárgott képeket látta az új Huracánról, az nem fog meglepődni, illetve csalódni most sem, mivel ahogy akkor sejteni lehetet a végleges modellt ábrázolták a fotók. Szerencsére, mivel az új Huracán már az első képeken is gyönyörűen festet.

Lamborghini Gallardo utódja, a Huracán!

A leggyorsabb olasz bikákra jellemző ék alakú kocsitest és az éles vonalak szabta design itt sem maradhatott el, de az arányok és a részletek összességét remekül sikerült eltalálniuk az olasz formatervező mestereknek. Ugyan jól illeszkedik a nagy testvér Aventador stílusához, sőt némiképp emlékeztet is rá, mégis kellő képen egyedi lett. Minden szögből egyszerre vadító és agresszív, de jó ízléssel teszi mindezt a Huracán, és nem viszi túlzásba az erőfitogtatást, ettől pedig egyszerűen szép és kellően vad az új Lamborghini. Az utastérben is az Aventadort idézi a kisebb modell, így a vezető előtt egy 12,3 colos TFT kijelző terül el, mely minden fontos menetadatot, a navigáció térképét, de még a központi fedélzeti rendszer funkcióit is megjeleníti. Az utas fülke ugyanakkor maga a bezárt luxus, így az ajtópaneleket, az üléseket, és a műszerfalat is Nappa és Alcantara bőr fedi, és az egész stílusa illeszkedik a külső éles, határozott formavilághoz. A legfontosabb természetesen a hajtás, ami a korábbi híreknek megfelelően a Gallardo továbbfejlesztett 5.2 literes, V10-es erőművét rejti.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket