notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Lamborghini kulcsot adtak két nagyinak

hirdetes

Lamborghini kulcsát adták oda 2 nagyinak egy napra! Nézd mit műveltek vele!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Felvették videóra az egész napjukat ezeknek a tündéri idős hölgyeknek, akiknek egy Lamborghinit kellett vezetni. Ezzel mentek vásárolni, kocsikáztak, nagyon vicces amit műveltek vele egész nap! Nézd meg te is! :)

Lamborghini kulcsot adtak két nagyinak

Nem mindennapi dolog két angyali, idős hölgyet látni egy olyan luxus kategóriájú sportkocsiban, mint egy Lamborghini. Most viszont még egy videó is készült, hogy bárki láthassa, hogyan is festhetnek a nagymamák ebben a luxus járműben. Érdemes megnézni a két örömködő hölgyet, ahogy szurkálódnak egymással és a szembejövőkkel is. Pont, mint két tinédzser! Nagyon viccesek! :)


Az eredetileg olasz nemzetiségű Lamborghini, már évtizedek óta hódítja meg a férfiak és nők szívét. Ugyan ki ne örülne annak, hogy kipróbálhat egy ilyen járgányt, gondolhatnánk, de azért az biztos meghökkenti a legtöbb embert, hogy az idősebb korosztály is gyermeki lelkesedéssel ülne és ül be egy ilyen kocsi volánja mögé. 


A már említett két nagymamának lehetősége nyílt arra, hogy egy napra magukénak tudhassanak egy ámulatba ejtő járgányt és egy percig sem gondolkodtak az ajánlaton.

hirdetes
A két hölgy (Audrey és Peggy) Los Angeles-i lakosok és egymással viccelődve „száguldoztak” végig a zsúfolt városon, több százezer dollárral maguk alatt. Természetesen beletelt egy kis időbe míg megismerkedtek a sportkocsi működésével (például a váltó használatával), de miután sikerült, megállíthatatlanok voltak. Vidám nevetéssel és integetéssel viszonozták a megdöbbent járókelők tekintetét, és egy percre se hagyták senkinek, hogy ne vegye észre őket. 


Az útjuk során egy kis bevásárlásra is szántak időt, mely után szintén jó hangulatban latolgatták, hogy merre is lehet a csomagtartó, ahova bepakolhatnának. Természetesen a figyelemfelkeltő jármű, néhány kíváncsiskodót is odavonzott. Sőt, még pasiztak is egy kicsit a végén. :)

hirdetes

A hölgyek szuperül szórakoztak a járókelőkön és saját magukon is. Például megállapították,  “ez a kocsi okosabb, mint mi magunk” vagy, hogy ők a Lamborghini királynők! :) A videót nézve mi magunk is átérezhetjük az örömüket. Az biztos, hogy ezt a napot még sokáig fogják emlegetni! 
Bátran kijelenthetjük, hogy Peggy és Audrey igazi modern nagyik és szívesen lennénk az unokáik helyében! Reméljük, hogy mindig megőrzik majd fiatalos lelkületüket és még sok mókás kalandjukról hallhatunk a továbbiakban is!

Nézd meg a róluk készült videót, mi végig nevettük! :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Ipari takarítás

Az ipari termelésben elengedhetetlen a tiszta és szabályoknak megfelelő munkakörnyezet. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor Kell egy kis lazítás Vicc