Te vajon meg tudod fejteni a kép rejtélyét?

Te mit látsz a képen? Egy lányt, aki a víz alatt van, vagy felette?

Szerző: kvothe - 2016.12.18.

Ez a kép jól feladja a leckét azoknak, akik először látják, és sokan rosszul válaszolnak a kérdésre – te vajon hogyan látod?

Te vajon meg tudod fejteni a kép rejtélyét?

A trükkös felvételek és a véletlenszerű fényképek igazán heves vitákat képesek kirobbantani az interneten. Vannak, akik szerint egy képen valami nagy bibliai alak látható, mások szerint csak a fény tükröződik vissza tökéletes szögben valahonnan. De mégis miért érdekelnek bennünket annyira ezek a képek? A válasz egyszerű: az embert vonzza az ismeretlen.

 

És hogy mi olyan titokzatos és különleges egy képben, amin egy fürdőző kislány van? Nos, nézzük csak meg egy kicsit jobban.

 

 

A képen szereplő kislány egy medencében játszik, mégis olyan, mintha egyszerre lenne a víz alatt és víz felett is. A víz szétcsapódik a lábai körül, de buborékok jönnek ki az orrából. Mégis mi folyik itt?

 

Egyesek szerint a lány a víz alatt van, a buborékok miatt, mások viszont azt állítják, hogy nem lehetséges a felszín alatt újra a „vízbe esni”.

 

Mi a megoldás? A következő oldalon megmutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket