Ennek a lánynak annyi volt a bűne, hogy kövér fiút szeret

Egy lány, akinek annyi volt a bűne, hogy kövér fiút szeretett

Szerző: Petra - 2017.01.01.

Azt hinnénk, hogy manapság nyitottak és sokkal kevésbé előítéletesek az emberek, de ebben az esetben bebizonyosodott, hogy ez egyáltalán nincs így. Ennek a lánynak csak annyi volt a bűne, hogy kövér fiút szeret.

Lány

A 21 éves Ashley Stevens és Chistopher mindketten a Colombus Egyetemre járnak, imádnak bohóckodni és régóta egy párt alkotnak. Az egész ott kezdődött, hogy a pár feltöltött egy képet a Redditre, amit viccesnek gondoltak, viszont amilyen reakciók jöttek, arra egyáltalán nem számítottak.

 

A kép alá összesen 2600 komment érkezett, mindez azért, mert a fiú túlsúlyos. Ami a legkiábrándítóbb, hogy a kommentelők többsége nemcsak undorítónak, hanem Down szindrómásnak is nevezte a fiút. Először a párt szinte sokkolta a kommentáradat, de utána Ashley megfogalmazott nekik egy frappáns választ.

 

Chistophert bevallása szerint egész életében csúfolták a súlya miatt. Ez óvodás korban valahol érthető is, mert a gyerekek így birkóznak meg azokkal a dolgokkal, amiket nem értenek, de itt nem óvodásokról van szó, hanem felnőtt emberekről… A következő oldalon elolvashatjátok, mit írt nekik Ahsley.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket