Soha többé nem rúzsozzák össze a tükröket ezek a lányok

Tökéletes megoldást talált egy gondnok a lánymosdóban összerúzsozott tükrökre

Szerző: kvothe - 2017.03.09.

Ez a gondnok megérdemli az év dolgozója címet is! A lányok olyan leckét tanultak, amit soha nem felejtenek majd el!

Soha többé nem rúzsozzák össze a tükröket ezek a lányok

Egy iskolai gondnoknak nincs egyszerű feladata. Míg a tanulók kedvükre randalíroznak az iskolában - ügyet sem vetve a tisztaságra – az ő feladata, hogy az intézményben minden tiszta legyen, akármilyen trehányan is viselkednek a fiatalok. Ha rájuk szólunk, hogy valamit ne csináljanak, biztosak lehetünk benne, hogy amint lehetőségük adódik rá, „csakazértis” megteszik azt, hogy kiélhessék lázadó hajlamaikat.

 

Ilyen helyzetbe került Elogio is, aki egy középiskola gondnoki feladatait látja el minden egyes nap. Rágógumikat kapar le a falról, felmossa az összesarazott padlókat, és a mosdók kitakarítása is rá hárul. Habár néhány ezek közül elkerülhetetlen, sok időt és fáradozást spórolhatnának meg neki a diákok, ha a szemetet a kijelölt kukákba gyűjtenék, és nem mocskolnák össze feleslegesen az iskola különböző helységeit.

 

Mint ezek a lányok a tükröket a mosdóban

 

Habár Elogionak ez a munkája, teljesen érthető, hogy elege lett a mindennapos tükörtisztogatásból. Rá kellett jönnie, hogy az igazgatónő kérése is lepattog a lányokról, ezért valami mást kellett kitalálnia.

 

Szerencsére Elogio eszes férfi, és olyan zseniális ötlete támadt, amivel egy életre leszoktatta a lányokat a tükör összemaszatolásáról. Megkérte az igazgatónőt, hogy hívja össze a leghírhedtebb lányokat a mosdóba, ahol a gondnok várta őket…

 

Lássuk a videót a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket