Ennyit változtak tíz év alatt az elmúlt évek legnagyobb rockerei

Ennyit változtak a 2000-es évek óta a zene legnagyobb lázadói

Szerző: kvothe - 2017.03.24.

Az ember nem is hinné, hogy mennyit változnak ezek a zenészek az idő múlásával – íme a legnagyobb „lázadók” a 2000-es években, és most! Rájuk sem fogsz ismerni!

Ennyit változtak tíz év alatt az elmúlt évek legnagyobb rockerei

Az idő senkit sem kímél, és ez alól a híres zenészek sem kivételek. Akik a 2000-es években élték lázadó korszakukat – és valljuk be, mindenkinek volt ilyenje valamikor – azok biztosan emlékeznek ezekre a legnépszerűbb nevekre és a hozzájuk tartozó arcokra. Áttombolt koncertek, fekete ruha és minden egyéb velejáró jellemezte azokat az éveket. Elég csak annyit mondanom, hogy Green Day, HIM vagy Limp Bitzkit, és máris sokaknak beugrik az időszak, amiről szó van éppen.

 

 

Viszont a bálványozott csillagok sem maradnak örökké fiatalok. Persze, akiket az ember folyamatosan követ, azokról fel sem tűnik, hogy mennyit változnak, néha azonban teljesen más irányba fordulnak stílusügyben ezek az ikonok, és még a legnagyobb rajongóik sem biztos, hogy elsőre megismernék őket az átváltozás után.

 

Legyen szó lassú átmenetről, vagy éles kanyarokról, a következő lázadó zenészek sokat változtak a 2000-es évek óta eltelt egy évtizedben!

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket