Ezek a legdurvább filmhibák, amiket eddig nem vettek észre

12 legdurvább filmhiba

Szerző: vargazsanett - 2016.02.26.

Bemutatjuk nektek a 12 legdurvább filmhibát, amelyet még a rendező se, a kameraman se, de senki nem vett észre egészen a szemfüles nézőkig. Ezeken tuti, hogy eldobod majd az agyad!

Legdurvább filmhibák

Ezeket az óriási film bakikat senki  nem vette észre egészen addig, míg egy szemfüles néző meg nem látta. Egy igazán figyelmes filmkedvelő mindent tüzetesen megnéz egy filmben és észrevesz olyan dolgokat is, amiken mi, átlagos filmkedvelők csak úgy átsiklunk. 

 

A fenti képen például a Twilight rendezői se vették észre, hogy az autó üvegében visszatükröződik a kamera képe.  Bár ez már nem az első ilyen filmhiba, mondhatjuk már szinte gyakorinak számít… :)

 

 

A Terminátor 2-ben John kabátját szétlyuggatta számos pisztolygolyó, de pár pillanat múlva a kabát szebb, mint újkorában :)

 

 

Az 1985-ben játszódó “Mielőtt meghaltam” című film szereplője mögött egy olyan poszter látható, melyen egy 2011-es Lamborghini Aventador tündököl :)

 

 

Én nem tudom, hogy hány Titanic lehetett a világon, de úgy néz ki, hogy legalább kettő, mert a fedélzet mindig másképp néz ki… :)

 

További durva filmhibákért lapozz egyet!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket