Legdurvább profilképek

A legdurvább profilképek a világ minden tájáról!

Szerző: vargazsanett - 2019.04.18.

Ha eddig azt hitted, hogy nincs olyan épeszű ember, aki ciki képet töltene fel magáról közösségi oldalára, akkor nagyot tévedtél! A következő képsorok láttán te is ledöbbensz majd! Íme a legdurvább profilképek!

Legdurvább profilképek

Profilképnek mindenki a legelőnyösebb fotóját szereti feltölteni, amin jól néz ki, valami szép helyen van vagy valami olyan dolgot csinál, ami igazán őt jellemzi! Ez egy általános norma a közösségi platformok világában. Ezt (szinte) mindenki így csinálja, tisztelet a kivételnek, ugyebár… nem gondolnád, de vannak, akik elképesztően ciki képeket tudnak feltenni magukról a netre! Ráadásul egy normális ember látva ezeket a fotókat azt gondolná, hogy biztosan jó humorérzékkel van megáldva az illető, mert poénból állított be ilyen profilképet. Az igazság az, hogy sok esetben sajnos nem így van… Teljesen komolyan gondolják!! Nem gondolják cikinek, sőt, azt hiszik, hogy előnyös képet tettek fel magukról!!! Őrület!

 

Nem tudom mikor változott meg így a világ… persze fogadjuk el, hogy mindenki más és mindenkinek más a szép és a jó, de azért van egy általános norma, nemde? Amitől persze el lehet térni valamennyire, de azért nem ennyire… Most még lehet nem tudjátok elképzelni, hogy miről is beszélek, de ha meglátjátok a következő galériában a fotókat, amiket emberek tettek közzé saját oldalukon, akkor rájöttök! Most pedig következzen az elborzasztó képsorozat, ha nem ülnél, akkor előbb ülj le, mert félő, hogy dobsz egy hátast a fotók láttán. :)

 

 

Na, most már érted miről beszéltem? Neke mi volt az első gondolatod? Hogy ők valószínleg beteg emberek? Akkor egyetértünk… De minimum maradjunk a sérült lelkületű emberek kifejezésnél. Ha valaki feltűnési viszketekségben szenved, mellé nincsen önkritikája és ezt kombinálva még közzé is teszi a világhálón, az már tényleg mindennek a teteje… Nem mindenki néz ki Pamela Andersonnak, nem mindenki lehet dögös és csábító, tökéletes alakkal! Sőt! Az emberek nagy többsége nem az! Mégsem rakjuk ki az egész világnak félig levetkőzött, puffadt testünket. Nemde?  

 

Fotók: tudasfaja.com

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket