notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Legendás helyen tucatnyi legenda

hirdetes

Legendás helyen tucatnyi legenda

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Tabán! Fogalom lett sok évtized alatt. Az idei fesztivál sem maradt el az elődöktől, sem közönségben, sem a fellépő zenekarok minőségében, sem hangulatában. 

Tabán! Fogalom lett sok évtized alatt. Az idei fesztivál sem maradt el az elődöktől, sem közönségben, sem a fellépő zenekarok minőségében, sem hangulatában.

 Kora délutáni napsütésben a „bemelegítő Csapatok” szórakoztatták a nagyérdeműt, az akkor még lazán, füvön üldögélő családokat és maroknyi rajongótáborukat. Már ekkora több ezren gyülekeztek a domboldalon. Aztán amikor Takács Tamásék színpadra léptek, pillanatok alatt változott a hangulat és a létszám is. Üde színfolt volt a zenekarban a fúvós szekció, két hölggyel is! Emelkedtek a kezek, sűrűsödött a nép az első sorokban az ismert és népszerű dalok hallatán.

Negyedeiként érkezett a tabáni ünnepekből immár kihagyhatatlan MINI. Török Ádi zeneileg megint azt produkálta, amit az igényesebb, fogyasztók évek óta koncertről-koncertre megcsodálhatnak. Senki sem érti, hogy bírja ennyi lelkesedéssel, de hát ezen nem csodálkozni, hanem hallgatni kell.

hirdetes

Szokás szerint hengerelt az ötödik fellépője a napnak. Nagy Feró hozta a Május 1-i hangulatot. Mint a mókus fenn a fán… zengett a közönség. Szóltak a Feró által jegyzett Bikini nóták, s a közönség legnagyobb örömére Cipő előtt tisztelegve egy Republic dal is elhangozhatott. Természetesen a legnagyobb ováció a Ricse slágerek miatt keletkezett. S sokáig nem lankadhattak a tapsoló kezek, mert egyszerre öt legenda lépett színpadra. A Skorpió a jubileumi bulin ugyanitt már megmutatta, hogy még mindig húz. Valahogy az ember azt gondolja a sorra elhangzó klasszikusok után, hogy kifogyhatatlan a repertoár.

hirdetes

Kicsit hosszabb átszerelés után aztán jött a csúcs. A Tátrai Band kétségtelenül olyat tud a zenében, amit senki más. Érzékenyen, szinte már finoman szólnak a dalok és mégis elsodornak magukkal az magas szintű élvezetek tengerébe. Ezek az a történetek, amelyeket a nagy ritkán történő összeállásokkor nem szabad kihagynia annak, aki az igényes zenét szereti, márpedig a megjelent nagyérdemű létszámát tekintve erre van bizony igény. Mit lehet mondani a végén? Jövőre Veled újra, ugyanitt!!!!

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Képek a következő oldaltól

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Nap

A nap szó egy hét egyik napjára utal, amely 24 órából áll. Ilyen esetben köznévként... Tovább

Tovább a lexikonra