Ez az olasz vidámpark a legfélelmetesebb a világon!

Milyen szörnyűségeket rejt a világ legfélelmetesebb vidámparkja?

Szerző: kvothe - 2017.01.28.

A látogatóknak nem hétköznapi vidámpark-látogatásban van részük, ugyanis nem egy hagyományos vidámparkról van szó! Nézd meg, mitől olyan különlegese!

Ez az olasz vidámpark a legfélelmetesebb a világon!

A vidámparkok felejthetetlen élményt nyújtanak az egész család számára. Akik meglátogatnak egy ilyen élményparkot, azok biztosak lehetnek benne, hogy nyitástól zárásig búcsút mondhatnak az unalomnak.  Mindenkinek vannak kedvencei: hullámvasutak, körhinták és egyedi, extrém játékok, amikre csak a legbátrabbak merészkednek fel.

 

Sokan úgy gondolják, hogy az óriási, látványos (és drága) vidámparkok a legélvezetesebbek, de egyikőjük sem olyan egyedi, mint az olaszországi Ai Pioppi, amely Treviso megyében, Nervessa della Battagliában található.

 

 

Ez a bejárat nem éppen egy vidámparkot juttat az ember eszébe

 

Az Ai Pioppi egy apró standnak indult még 1959. június 15-n, ami lassan egy családi étteremmé nőtte ki magát. Az alapító, Bruno imádott hegeszteni és gyakran tervezett játékokat, amikkel több embert szeretett volna az étterembe vonzani.

 

 

4 évtized évnyi kemény munkával később a kis játszótér egy egész vidámparkká alakult át, ahová többen jönnek a játékok miatt, mint a még mindig működő étterembe.

 

 

A lenyűgöző „házi készítésű” park azonban nem csak ebből az okból egyedi és izgalmas. A játékok megtervezésének köszönhetően lényegesen félelmetesebb, mint bármelyik más ilyen hely a világon!

 

Mutatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket