Ez a lánykérés a leggyönyörűbb a világon

A leggyönyörűbb lánykérés a világon

Szerző: vargazsanett - 2017.08.18.

Rengeteg lánykérést láttunk már a világon, de ez mindegyiket felülmúlja. Azt hiszem joggal mondhatom, hogy ilyen lánykérésről álmodik minden fiatal nő. Ez valami nagyon megható!

Lánykérés amilyen a világon nincs

Minden lány arról álmodik titokban, hogy amikor a szeretett férfi megkéri a kezét, az egy igazán romantikus és felejthetetlen pillanat legyen. Szeretné, hogy az a nap erről szóljon, hogy olyankor egy kicsit hercegnőnek érezhesse magát, hogy ez egy megismételhetetlen alkalom legyen. :) Nincs is ezzel semmi gond, meg is kell adni a módját az ilyen ritka alkalmaknak, amiből jó esetben egy van csak az életben. Ha te sem szeretnéd a bizonytalanra bízni a lánykérést, akkor válaszd a tökéletes helyszínt hozzá Budapesten, a Budai Várban lévő Pest-Buda Éttermet, ahol a személyzet is nagy segítségedre lesz mindenben, így biztosan felejthetetlenné varázsolod majd magatoknak ezt a napot. Kattints ide és nézd meg ezt a csodaszép helyszínt: étterem Budapest belvárosában.

 

Kimberly és Andre két éve élnek boldog kapcsolatban, mind a ketten szépek, szerelmesek, boldogok együtt és meggyőződésük, hogy egymásnak szánta őket a sors örökre. Andre egyik nap egy óriási meglepetést szánt kedvesének, megkérte kezét, de nem akárhogy… Ettől szebb lánykérést még sosem láttunk, volt ott minden: rengeteg színű rózsa, titkos levelek, limuzin, gyémánt gyűrű, szerelmes, meghitt pillanatok és persze mindenki könnyezett, aki részt vett az eseményen. :)

 

Nézd meg a következő oldalon a világ legszebb lánykérésről szóló videójukat!

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket