notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A leghosszabb házasság a világon - házassági évforduló

hirdetes

A leghosszabb házasság a világon!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Duranord és Jeanne Veillard  84 éves házasok! Hogy mi a titka hosszú életüknek és kapcsolatuknak? Nézd meg a róluk készült videót, elképesztő! Minden bizonnyal az övéké a világ leghosszabb házassága!

A leghosszabb házasság a világon - házassági évforduló

Duranord és Jeanne Veillard  84 éves házasok! Duranord a hétvégén ünnepelte 108-dik születésnapját, a felesége májusban töltötte be 105-ik életévét. A férj 1907-ben született Haitin, a későbbiekben jogot tanult, majd 1932-ben feleségül vettet Jeannet. Ebben az évben választották meg Franklin D. Roosevelt-et is. Hosszú házasságuk ideje alatt 5 gyermekük született.

1968-ban a férfi elvesztette a munkáját, ekkor költöztek az Egyesült Államokba. Laboratóriumi technikusként dolgozott egy kórházban, majd visszavonult. Duranord már majdnem vak és nagyot is hall, de ez nem akadályozza meg abban, hogy még most is víg kedélyű legyen és viccelődjön. Ő és a felesége már csak akkor hagyják el a házat, ha orvoshoz kell menniük, de akkor is segítségre van szükségük, egyedül már nem tudnak járkálni. Ettől függetlenül teljes mértékben élvezik az életet és nem hagyják el magukat.A pár egyik fia, a 62 éves Vely Veillard azt mondja, hogy az apja mindenre emlékszik, kitűnő memóriája van. A pár még most, 84 év házasság után is boldog és hálás, hogy megélhették ezt a kort. Következő oldalon megnézheted a róluk készült videót.

hirdetes
hirdetes

Ha házassági évfordulótok lesz hamarosan, akkor kellőképpen ünnepeljétek meg, hiszen ez az alkalom nagyon fontos az életben. A fenti példa is mutatja, hogy igenis lehet, van arra esély, hogy akár 84 éves évfordulót is ünnepelhessünk. :) Ha szeretnél egy igazán jó házassági évforduló helyszínt, akkor válaszd a Bohém Éttermet, a Duna-parton lévő MÜPA-ban, ahol nem csak az étterem, de a környezete is csodálatosan szép.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Fal

A kőből, betonból, vályogból vagy egyéb építőanyagból készült konstrukciót terek... Tovább

Ruha rendelés

A ruha rendelés Magyarországon is egyre népszerűbb, ugyanis számos előnye van annak, ha az... Tovább

Tovább a lexikonra
Nők Retro