A leghosszabb házasság a világon - házassági évforduló

A leghosszabb házasság a világon!

Szerző: vargazsanett - 2017.08.17.

Duranord és Jeanne Veillard  84 éves házasok! Hogy mi a titka hosszú életüknek és kapcsolatuknak? Nézd meg a róluk készült videót, elképesztő! Minden bizonnyal az övéké a világ leghosszabb házassága!

A leghosszabb házasság a világon - házassági évforduló

Duranord és Jeanne Veillard  84 éves házasok! Duranord a hétvégén ünnepelte 108-dik születésnapját, a felesége májusban töltötte be 105-ik életévét. A férj 1907-ben született Haitin, a későbbiekben jogot tanult, majd 1932-ben feleségül vettet Jeannet. Ebben az évben választották meg Franklin D. Roosevelt-et is. Hosszú házasságuk ideje alatt 5 gyermekük született.

 

1968-ban a férfi elvesztette a munkáját, ekkor költöztek az Egyesült Államokba. Laboratóriumi technikusként dolgozott egy kórházban, majd visszavonult. Duranord már majdnem vak és nagyot is hall, de ez nem akadályozza meg abban, hogy még most is víg kedélyű legyen és viccelődjön. Ő és a felesége már csak akkor hagyják el a házat, ha orvoshoz kell menniük, de akkor is segítségre van szükségük, egyedül már nem tudnak járkálni. Ettől függetlenül teljes mértékben élvezik az életet és nem hagyják el magukat.A pár egyik fia, a 62 éves Vely Veillard azt mondja, hogy az apja mindenre emlékszik, kitűnő memóriája van. A pár még most, 84 év házasság után is boldog és hálás, hogy megélhették ezt a kort. Következő oldalon megnézheted a róluk készült videót.

 

Ha házassági évfordulótok lesz hamarosan, akkor kellőképpen ünnepeljétek meg, hiszen ez az alkalom nagyon fontos az életben. A fenti példa is mutatja, hogy igenis lehet, van arra esély, hogy akár 84 éves évfordulót is ünnepelhessünk. :) Ha szeretnél egy igazán jó házassági évforduló helyszínt, akkor válaszd a Pest-Buda Vendéglőt, amely egy elbűvölő étterem a Budai Várban, ráadásul nem csak az étterem, hanem a környezete is csodálatosan szép.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket