Ezek lettek a legjobb férfi parfümök 2021-ben!

Legjobb férfi parfümök

Szerző: mprof - 2021.03.25.

A minőségi parfüm elengedhetetlen eleme az igazi Férfi fegyvertárának.  Egy jó parfüm elcsábít mindenkit, akinek az érzékeire hat.Bemutatjuk a legjobb  illatkreációkat. Ezek a parfümök képviselik a tökéletes eleganciát, kifinomultságot, csábítást és ellenálhatatlanságot. A luxust kedvelő férfiak számára gyűjtöttük össze a legvonzóbb illatokat.

legjobb férfi parfümök

1.    Jo Malone Oud & Bergamot Cologne Intense


Az első helyen levő kivételes összetételű Jo Malone Oud & Bergamot kölni azoknak a férfiaknak készült, akik nagyra értékelik a prémium minőségű alapanyagokat és a már-már szokatlan összetételű illatokat, de a szokatlanság mellett egyáltalán nem fellelhető semmilyen tolakodó túlzás az illatban. Ennek a kölninek az elképesztő egyediségét az összetevők sokfélesége határozza meg. Mit is értünk ezalatt? A balzsamos tubarózsától a füstös jegyekig, és az intenzív cédrusfa üdvözli ennek a kölninek a viselőjét. Ennek a gazdagon férfias illatharmóniájának eredményeként a Jo Malone egyedülálló Oud & Bergamot kölnije az érzékek egy új birodalmába varázsol. Az orientális összetétel egyik fő eleme a laoszi Oud (agarfa) bázisillat. Ez az illat meleg, állatias jegyet bocsát ki, ezzel egészítve ki az igazi úriember különleges illatát.


2.    Aventus for Men by Creed


A Creed Aventus luxus férfi parfüm merész, felejthetetlen aromája a múltba repít vissza. Különlegessége, hogy felidézi a háború utáni béke és romantika érzelmekkel teli birodalmát. Hogy lehetséges ez egy parfümnél? Nos, az üvegben, amelyet Napóleon császár emblémája díszít, a világ legszebb összetevőinek kézzel gondosan válogatott keveréke található. Ezt a parfümöt House of Creed legnépszerűbb illataként említik. Ez a parfüm egy gyümölcsös fejillatot képvisel, beleértve az olasz bergamottot, az almát, a fekete ribizlit és a királyi ananászt, illetve a marokkói jázmin, a rózsa és a száraz nyír középső virágos jegyeit is. De itt még nincs vége! Ahhoz, hogy az Aventus férfias jelleget kapjon, az olyan alapjegyek segítenek, mint az erdei pézsma, tölgy moha, ámbra és vanília.

3.    Valentino V by Valentino


Világszerte a divatvilágban a Valentino név ikonikus, ezért nem csoda, hogy ez is szerepel a felsorolásban. A luxus férfi parfümök terén a Valentino V igen tekintélyes helyet foglal el, ugyanis a világ legjobbjai között tartják számon. Ezt a parfümöt a 2006-ban létrehozott orientális-fás kompozíció a bergamott, a mandarin, pink paprika és a jázmin találkozásainak köszönhető. Ezen illatok mellett a Valentino V alapjegyei a fűszeres kömény, cédrusfa, szantálfa és pézsma. Végezetül a borostyán és egy csipetnyi vanília egészíti ki ezt a pompásan friss illatot.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket