Csillagjegy szerint a legjobb férjek

A legjobb férjek - csillagjegyek szerint

Szerző: vargazsanett - 2019.09.03.

Te (vagy épp párod) melyik csillagjegy szülöttje? Esetleg épp ott tartasz, hogy kiszemeltél egy pasit magadnak, akivel szívesen járnál? Most megtudhatod milyen férj válna belőle a csillagjegye alapján!

Csillagjegy szerint a legjobb férjek

Olvass tovább és megtudod melyik állatöv ifjából lesz a legjobb férj!

A lista 12. helyét az Ikrek foglalja el.

 

12. Ikrek

Sajnos erről a férjről az a hír járja, hogy a tökéletes társ szerepét játssza, de ez csupán a látszat. Amikor igazán szükséged lenne rá vagy a támogatására, sosincs melletted. Tipikusan az, aki csak akkor tér haza hozzád, amikor kell tőled neki valami, legyen az pénz, szex vagy gondoskodás. Ezt a fajta férfit a legtöbbször csak azért tűrjük meg, mert esetleg intelligens és elbűvölően szellemes személyiségével levett minket a lábunkról, vagy olyan jó az ágyban, hogy az már szinte nem is igaz. Minden esetre is, legyetek óvatosak velük!  

 

11. hely: Halak

A Halak fiai nagyon akaratos és türelmetlen személyiségek. Általában mindent rögtön, azonnal és egyszerre akarnak. Már-már a kisgyermekek akaratossága jellemzi őket. Ezért talán nem olyan meglepő, hogy a velük való együttélés kulcsa az, hogy felvegyük a gondoskodó édesanya szerepét. Néha ugyan meg kell villantani a vasszigor eszközeit, de megéri. Érdekes azonban, hogy a Halak férfi a tenyerén hordozza a feleségét és minden élethelyzetben kiszolgálja őt. 

 

10. hely: Nyilas

A Nyilas férfit okkal nevezhetjük „majdnem” ideális férjtípusnak, hiszen rengeteg jó tulajdonsága van. Nagyon erős, bátor és védelmező, ugyanakkor érzéki, gyengéd és romantikus. Tökéletes apa alapanyag és jó szerető is egyben. Ez mind szép és jó, amíg egyszer csak rajta nem kapod valaki mással a közös ágyatokban. Igen, sajnos a Nyilas bármennyire is képes elcsavarni a fejedet, sajnos ne férjen kétség ahhoz, hogy ezt mással is így csinálja. Élete során több házasságba is belefog, de mindig megunja őket, míg végül bele nem fárad. Tehát érdemes figyelembe venni hányadik feleség lennél, ha a 4-5ön is túl van már a férfi, akkor nyert ügyed van!

 

Lapozz egyet és nézd meg melyik csillagjegyből lesz a legjobb férj!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket