Szeretnéd Te készíteni a legjobb felvételeket a nyaraláson? Mutatjuk a legjobb kütyüket!

Ezek kellenek a legjobb felvételek készítéséhez nyaralásodról!

Szerző: niki - 2019.04.11.

Ha Te is imádsz fotózni, megörökíteni a legszebb pillanatokat, biztosak vagyunk benne, hogy a nyaralásra sem indulsz el fényképezőgép nélkül. Ha pedig még extravagánsabb felvételekre vágysz, mutatunk néhány szuper kütyüt hozzá! 

Ezekkel készítheted a legszebb felvételeket a nyaraláson!

Fotók akár út közben, remegő kezek nélkül is: a stabilizátorok

 

Talán az egyik legnagyobb kihívás a fotók, felvételek készítésekor a szituáció megfelelővé tevése. Minden képnél megállni, állványt állítani – vagy épp rögtönözni egy megfelelő sziklán – nem is feladat, és közben a nyaralással töltött idő csak telik. 


Természetes, hogy a legprofibb fotók állványon, profi géppel készülnek – de ha telefonnal is lőnél pár nagyszerű felvételt, egy fényképezőgép stabilizátor jó barátod lesz! 

Az egyik legjobb ilyen gép a piacon jelenleg a DJI Osmo Mobile 2, amelybe telefonod tudod befogatni – és garantáltan stabilan tartja készüléked a fotó elkészültééig. 

 

Ha még többre vágysz… szerezz be egy drónt! 

 

Ha egy „kicsit” még messzebb mennél a klasszikus fotózástól és videókészítéstől, egy drónnal biztosan nem lősz mellé. Ezek a nagyszerű szerkezetek egyre jobb és jobb funkciókkal kerülnek a piacra, és ma már akár fél óra repülési időre is képesek! 


Ez idő alatt pedig valóban lélegzetelállító felvételeket készíthetsz. A drónok árai széles skálán mozognak, míg a ma elérhető egyik legjobb drón, a Mavic 2 ZOOM drón már 384 900 forintért is érhető el, addig természetesen számos kisebb teljesítményű – és ezzel együtt olcsóbb drón is elérhető. 

 

A selfie-k mestereinek: selfie drón, nem csillagászati áron

 

Természetesen ha nem kifejezett szenvedélyed a csodálatos felvételek elkészítése, de azért szeretnél néhány közelebbi légifelvételt arról, ahogy élvezitek a nyaralást, akkor sem kell már hatalmas selfie-botokkal rohangálnod.


A DJI Tello az egyik legjobb piacon lévő selfie-drón ugyanis éppen ezt tudja, és már 29 790 Ft-ért a tiéd lehet.

 

A csodálatos víz alatti felvételekért

 

A tengerparti nyaralások egyik legemlékezetesebb részei a víz alatt történnek. A gyönyörű élővilág, a különleges halfajok és más felvételek megörökítéséhez pedig tökéletes eszköz a GoPRO Hero 7 akciókamera, amely már vízálló tok nélkül is tökéletesen alkalmas a tengeri látképek megörökítésére. 


Ez az akciókamera természetesen nem csak a víz alatt, de akár extrém sportok, kirándulások jó barátja is, hiszen aprócska mérete ellenére rendkívül szép képet lehet vele készíteni! 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket