Néhány klasszikus film az ünnepekre, amiket látnod kell!

A legjobb karácsonyi filmek, amiket még nem vetítettek halálra a tévében!

Szerző: kvothe - 2016.12.19.

Az Ünnepek alatt – vagy ha csak éppen olyan a hangulatod – jól esik karácsonyi filmeket nézegetni – most megmutatjuk azokat, amiket még nem vetítettek halálra a TV-csatornák!

Néhány klasszikus film az ünnepekre, amiket látnod kell!

Nincs karácsony karácsonyi filmek nélkül. Ilyenkor a nagy hidegben az ember legszívesebben otthon marad, és beül a TV elé, hogy egy kis ünnepi hangulatot szívjon magába – ha már nem esik szentesténként.

 

 

Van azonban egy kis bökkenő: a magyar TV-csatornák híresek arról, hogy előszeretettel hasznosítják újra és újra (és újra…) a klasszikus karácsonyi filmeket. Habár van, aki minden évben szívesen megnézi a Reszkessetek betörők! mindkét epizódját, vagy könnyes szemekkel és egy nagy csomag zsebkendővel végigbőgi (a férfiak is, ne próbáljuk rejtegetni) az Igazából szerelem című remekművet, jó néha egy kis újdonságba is belekóstolni.

 

Összeszedtünk néhány karácsonyi filmet, amiket ritkán, vagy egyáltalán nem szoktak leadni nálunk a TV-ben, pedig ízig-végig ünnepi hangulatúak. Ha időt tudsz szakítani rá, okvetlenül nézz meg néhányat ezek közül a karácsonyi történetek közül!

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket