Ne hagyd ki ezeket az egyszerű és finom koktélokat!

Az 5 legjobb koktél, amiket ki kell próbálnod a következő bulin!

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Szeretnél idén valami újat kipróbálni? Ezek a szuper ünnepi koktélok könnyen elkészíthetőek, finomak és biztosan sikert aratnak majd a következő bulin, ahol megjelensz majd!

Ne hagyd ki ezeket az egyszerű és finom koktélokat!

Ahogy egyre közeleg az szilveszter, az emberek gondolkodni kezdenek, hogy hogyan is zárják az elmúlt évet. Ha idén rád esett a választás a baráti társaságból, hogy megtartsd az év utolsó és talán legjobban várt buliját, akkor nem kis feladattal állsz szemben.

 

Elegendő hely, dekorációk, bevásárlás, ételek stb. Mind egytől-egyig kritikusak lehetnek, amiktől így vagy úgy nagyon emlékezetes lesz a party. A te feladatod, hogy évek múlva is a legjobb buliként emlegessék.

 

Valamit kifelejtettem volna a felsorolásból? Egyáltalán nem. Az ital külön kategóriába tartozik, éppen ezért egy egész cikket szentelünk neki.

 

Persze nem csak szilveszterkor lehet igény egy-egy ízletes koktélra. Bármilyen születésnapon, évfordulón vagy egyéb ünnepi alkalommal is remek eszközei a hangulat fokozásának.

 

De mégis mitől lesz különleges egy koktél?

 

A jó koktél nem feltétlenül azért hatásos, mert rengeteg alkohol van benne, és az ember két pohár után már a földön fetreng, de nem is málnaszörpöt csinálunk. A lényeg a megfelelő arányokban rejlik. Egyedi ízek, és pont elegendő alkoholmennyiség, hogy az ember mosolygós kedvébe kerüljön tőle. Ez egy kis gyakorlást igényelhet majd, de ha kitartó vagy, minden vendéged ámulni fog!

 

Egyébként is, ha nem találod el tökéletesen az arányokat, sokan azért is megdicsérik majd az alkotásodat, mert ilyet még sosem kóstoltak!

 

Midnight Martini

Ha egy igazán elegáns itallal szeretnéd elkápráztatni a vendégeket, akkor egy martinivel sosem nyúlhatsz mellé. Ez a mennyei koktél még akkor is élvezetessé teheti a partyt, amikor már lehiggadt a hangulat.

 

Amire szükséged lesz:

 

  • 1 dl vodka vagy kávés vodka
  • 7 ml kávélikőr vagy kávé-brandy
  • Citromkarika díszítésnek

 

Ha tudod, az első két hozzávalót koffeinesen szerezd be. Az elkészítés ezen kívül igazán egyszerű: mehetnek a koktélkeverőbe, egy kis tört jéggel. Alaposan mixeld őket össze, és kínáld hűtött koktélpohárban. Végül mehet rá a citrom!

 

Lássuk a többit a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket