Íme a legszebb és legkülönlegesebb McDonald's-ok

A 10 legkülönlegesebb McDonald’s között magyar is szerepel!

Szerző: kvothe - 2017.02.08.

Nézd meg a világ 10 legegyedibb McDonald’s-át, mert ilyeneket még a legnagyobb városokban sem látni minden második utcasarkon! Ha valamikor alkalmad esik, látogasd meg őket, kivéve az utolsót!

Íme a legszebb és legkülönlegesebb McDonald's-ok

Valljuk be, velünk is megesett már, hogy nem volt időnk, vagy kedvünk egy rendes ebédet elkészíteni magunknak, és engedtünk a csábításnak. Időnként jól esik egy kicsit ’bűnbe’ esni, és betérni egy pár falatra egy közeli gyorsétterembe.

 

A McDonald’s mára már több, mint 36 ezer üzlettel képviselteti magát a világ különböző országaiban, így nem túlzás kijelenteni, hogy a legfelismerhetőbb az összes gyorsétterem-hálózat közül. Általában nem köti őket semmilyen kialakítási szabályzat, az aranyszínű M-betűt mindenhol könnyű kiszúrni, akár a legforgalmasabb utcák kellős közepén is.

 

 

Hiszed, vagy sem, de az ilyen éttermek között is léteznek olyanok, amelyek már látványvilágukkal elkápráztatják a vendégeket, és gyakran már ez is elég ahhoz, hogy újabb vásárlókat csalogassanak be magukhoz.

 

Ezek a McDonald’s-ok a legkülönlegesebbek és/vagy legszebbek a világon, szóval ha valamikor alkalmad adódik kipróbálni őket, akkor nem ajánlott kihagyni!

 

Lássuk a legjobbak legjobbjait a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket