Ha nincsenek még programok az idei legénybúcsúra, mi adunk néhány tippet!

A legjobb programok legénybúcsúra

Szerző: Potvorszki Anita - 2020.01.30.

Akárhogy is nézzük, az esküvő szezon már igencsak közeledik, és ezzel együtt a legény- és leánybúcsúk időszaka is eljött! Ha Neked, vagy barátodnak is aktuálissá válik lassan a legénybúcsú, szeretnénk ellátni néhány szuper ötlettel, amellyel felejthetetlenné varázsolhatjátok az éjszakát!

Igazán jó tippek legénybúcsúra

Ha legénybúcsúra gondolunk, azonnal egy fékevesztett, hajnalig tartó, őrült tombolás jut eszünkbe – kisebb-nagyobb túlzással természetesen. Valójában azonban ez nem minden esetben van így. Lehetséges, hogy az adott férfitársaság, vagy a vőlegény nem vágyik eszeveszett mulatozásra, sokkal inkább preferál egy haverokkal beszélgetős, laza bulizós, mértékkel iszogatós ünneplést. Nézzünk ezekre néhány opciót és ötletet!

 

A legénybúcsú jó szervezésének titka

Általában a nagy nap előtt 1-2 héttel szokták tartani a leány –illetve legénybúcsúkat, hogy elteljen az a pár nap életük szingli, illetve házas szakasza között. Ezért is fontos, hogy a legénybúcsú igazán emlékezetes és kellemes legyen, amit jó előre ki kell találni és meg kell szervezni. Érdemes időben kigondolni a körülményeket, meghatározni az este hangulatát, témáját, esetleg mottóját. Elsődleges szempont persze az, hogy a vőlegény igényeinek megfelelő legyen, de a legközelebbi barátoknak (amennyiben ők szervezik) ez egyáltalán nem okoz majd kihívást.

 

A legénybúcsú helyszínének megválasztása

Egyre kevésbé ragaszkodnak a házasulandó felek nagy ereszdelahajam-partikhoz, és őrült bulikhoz. Miért is tennék? Egy jó hangulatú, zárt körű, iszogatós-beszélgetős program ugyanúgy magával ragadó lehet. A saját baráti társaságoddal, egy finom borral vagy pezsgővel is ünnepelheted eljövendő házas éveid, és búcsúztathatod legényéveid. Természetesen a szórakoztató programokról, a már hagyománnyá vált szobornak adott szerenádról nem kell lemondanod, de érdemes az estét olyan helyen indítani, ahol csak magatok vagytok – mielőtt belevetnétek magatokat az éjszakába!

 

A Zsidai Csoport helyszínei könnyen megközelíthetők, és kiváló környezetet biztosítanak legénybúcsúd elindításának. Számos bérelhető különterem található a Budai vár környékén, vagy ha egy kicsit bulisabb helyszínre vágytok, a Gozsdu udvarban is. A rendezvényszervezésben jártas munkatársak garantáltan a segítségedre lesznek, ha a tökéletes legénybúcsú helyszínt keresed! 

 

A legénybúcsú meghitten is lehet aktív

Aki nyugodtabb típusú ünneplésre vágyik, annak sem feltétlenül muszáj végig egy helyben ülnie. Természetesen az idő gyorsan repül jó társaságban és egy pazar helyen, de mindig vannak egyéb lehetőségek, látnivalók. Sok múlik a jó helyszínválasztáson is. A Városligetben például elég széles ez a skála, hiszen a Vajdahunyadvár csodálatos parkja, a Városligeti Műjégpálya, vagy a fantasztikus Hősök tere egymáshoz közel foglalja magába a legérdekesebb látnivalókat. Tegyetek egy sétát a téren, kezdjetek beszélgetésbe idegenekkel. Esetleg kitalálhattok ehhez kapcsolódó programokat, mint aláírás gyűjtés egy pólóra, vagy egy röpke kérdezz-felelek. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!  

 

Aktívan a városban – gyűjtsetek csóknyomokat a legényévek emlékéül!

Ha már sikerült megteremtenetek a fantasztikus hangulatot, és kicsit aktívabb programra vágytok, irány az utca! Itt aztán rengeteg lehetőségetek nyílik bulizni, és a tipikus legénybúcsús-programok is itt kezdődnek.

A vőlegényre adjatok egy fehér pólót, és indulhat a móka! A feladat, hogy minél több csóknyomot gyűjtsön a pólójára idegen lányoktól! Hidd el, kiváló móka lesz a reakciókat figyelni!

 

“Szivatós feladatok” a vőlegénynek

Bizony, a legénybúcsúk egyik legjellegzetesebb programja az, hogy a vőlegénynek különböző feladatokat kell véghez vinnie. A feladatokat már a fantáziátokra bízzuk, a lényeg, hogy jót nevessetek egymáson! ;)

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket