Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Mit ne kapj elő soha egy romantikus pillanatban

hirdetes

Ezt a valamit mindig hagyd a nadrágodban az első randevún…

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Később lesz idő bőven játszadozni vele, de most mással kell foglalkoznod! Ne rontsd már el a legelején azzal, hogy előkapod a partnered szeme láttára!

Mit ne kapj elő soha egy romantikus pillanatban

A mai rohanó világban rendkívül fontos az első benyomás. Az embereknek gyakran az első egy-két alakalom után eldöntik, hogy kiszemeltjük megéri-e az idejüket, vagy inkább tovább keresnek.

 

Bár nem kell tudósnak lenni hozzá, hogy egyértelmű legyen, egy felmérés mégis sokat foglalkozott a témával. A kapcsolat általános minősége, a bizalom és együttérzés is mind 20-35 százalékot estek abban pillanatban, amint előkerült a telefon.

 

Egy mély, személyes beszélgetésben nincs helye az efféle eszközöknek. Egy másik felmérés még azt is bizonyította, hogy csupán egy, a szobában elhelyezett okostelefon is képes befolyásolni a beszélgetés minőségét.

hirdetes

 

 

Az egész oka az, hogy a telefonhoz agyunk a szociális médiát (Facebook, Instagram, YouTube, stb.) kapcsolja, és akaratlanul is számtalan más dolog jut eszünkbe a telefon láttán, mint amiről a beszélgetésben szó van.

 

Tehát ha azt szeretnéd, hogy a beszélgetés jelentsen valamit a pároddal, akkor jobb, ha egy kis időre megfeledkezel a külvilágról és akár elviszed egy gyertyafényes vacsorára, ahol csak magatokkal foglalkoztok és a csodaszép környezettel, kívül hagyva a telefont, a közösségi oldalakat és más embereket. A tökéletes helyszínt én megtaláltam egy ilyen vacsorához, a Bohém Étteremben, Budapesten, a Duna-parton, festői környezetben. Kattints ide és nézd meg őket: Étterem Budapest.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Határ

A határ két, leginkább közigazgatási szempontból különválasztott terület érintkezése.... Tovább

Nap

A nap szó egy hét egyik napjára utal, amely 24 órából áll. Ilyen esetben köznévként... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor Vadító csajok