A világ legjobb társkereső alkalmazása!

Egy férfi új társkereső alkalmazást készített, amiben ő az egyetlen pasas

Szerző: kvothe - 2017.02.10.

Ez a férfi hatékonyan kiiktatta a konkurenciát, mivel új alkalmazásával csak egyetlen lehetséges partnert találhatnak a nők: őt.

A világ legjobb társkereső alkalmazása!

Az utóbbi években kibontakozó technológiai forradalom során életünk újabb és újabb területein jelentek meg a digitális eszközök. Ma már tényleg mindenre létezik egy okoseszközre készült alkalmazás, talán csak a gyerekcsinálásra nem (habár most, hogy leírtam, biztosan lesz valaki, aki ír egyet).

 

 

Hihetetlenül népszerűek a különböző társkereső alkalmazások, amik segítségével kényelmesen és személyre szabottan böngészhetünk a lehetséges partnerek között. Azonban felmérések kimutatták, hogy például a Tinderen – ami a leggyakrabban használt ilyen jellegű applikáció – a nők csak az olyan férfiak után érdeklődnek, akik iránt ténylegesen érdeklődnek, míg az ellenkező nem tagjai sokkal lazábbra fogják és akár egy szép szempár is „felkérésre” biztatja az urakat.

 

 

Ha minden áron szeretnél otthon ülve becsajozni, akkor nehéz dolgod lesz, hacsak nem tudsz valami igazán lenyűgözőt felmutatni a számtalan másik felhasználó tengerében, ami felhívja rád a lányok figyelmét.

 

Shed Simove briliáns ötlettel állt elő. Biztosította, hogy a nők csak rá figyeljenek fel új randialkalmazásában…

 

Mutatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket